Beschrijving

Vertaald door

Detta är en minnesdagbok, en junk journal, med massor av charm och personlighet. Perfekt för dig som vill samla minnen, foton, anteckningar och annat på ett kreativt sätt. Junk journalen är skapad för hand av mig med mycket omtanke och kärlek.
Varje sida är fylld med spännande texturer, mönster, fickor och flikar att stoppa in saker i. Journalen är tillverkad av återanvända material som tidningssidor, karton och tyg, Allt är noggrant valt och sammanfogat för att skapa en riktigt speciell och personlig minnesdagbok. Alla papper och tyger som använts är återbrukade. Samtliga papper är åkerbrukare förutom de mönstrade papperna, dessa kommer från Craft Consortium.

Storleksinformation och övrig information:
23 cm hög
17,7 cm bred
5 cm djup
Innehåller 77 sidor med varierande papper, bland annat handgjort vintage papper och Craft Consortium papper.
I köpet ingår även ett litet paket med dekorationer i form av bl.a. Washi Tape med blommiga motiv, samt andra dekorationer.
Boken kommer i en tygpåse som jag har sytt. Pärlorna som hänger i ryggen går att ta bort och är pärlade av mig. Där är glaspärlor, plastpärlor och akrylpärlor. På vissa sidor finns diverse dekorationer fastsatta med gem, så att dessa kan användas enligt önskemål av mottagaren. Boken är dessutom handbunden av mig med stark vaxad linnetråd för maximal hållbarhet.

Om ni har några mer frågor är ni mer än välkomna att kontakta mig!

Mvh,
Isabelle

sökord: dagbok, skrivbok, minnesbok, junkjournal

Item nr. 634 556 897

Aantal keer bekeken 112

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 29 jun 17:46

En junk journal för skrivälskaren!

Prijs

SEK 299

Eindigt in

Bella_scrapbooking

Ängelholm, Zweden

Geverifieerd

72 beoordelingen

Lees recensies