Beschrijving

Vertaald door

En mycket vacker och delvis handsydd raritet i form av en vintageklänning i ull från Belgrad (Beograd). Otroliga färggranna broderier och i fantastiskt fint begagnat skick trots att den är från 1960-talet. Stängs med dragkedja på baksidan och har 12 stycken handsydda knappar framtill som dock endast är för dekoration. Saknar lapp för typ av textil, men jag kan säga att det är ull.

Mått: Ca 100 cm lång räknat från axelpartiet. 46 cm över bröstet mätt från armhåla till armhåla. Midjan mäter 39,5 cm rätt över (sedan lätt A-linjeformad). 47 cm långa ärmar räknat från sömmen upp mott axelpartiet (de skall alltså inte vara fullånga). Ärmslutet är 17,5 cm brett. Enligt lappen i nacken skall detta vara en storlek 42. Jag ligger mellan
36 och 38 och den sitter perfekt på mig, men det bästa är att gå efter måtten, särskilt som klänningen inte töjer något alls. I min värld är detta i alla fall inte en 42.

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt!

Betalning emotses inom tre dagar efter avslutad auktion/köp. I annonsen och vinnarmejlet
framgår gällande betalningsmetoder och jag tar inte emot banköverföringar på ”traditionellt sätt” eller privat swish utanför Traderas betalfunktion. Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för fraktbolagets hantering av paketet. Frakten står vinnaren/ köparen för. Fraktpriserna är ingenting jag styr över. Fraktbolagen har sina bestämda begränsningar vad gäller mått samt vikt på försändelser. Jag lovar göra mitt bästa för att frakten skall bli så låg som möjligt.

Item nr. 647 831 945

Aantal keer bekeken 60

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

1 dag

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Vintage handsydd/broderad klänning, Narodna Radinost Beograd, ull/ylle, 1960-tal

Stopt 22 okt 20:38

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 295

Arkeologen71

Dala-Husby, Zweden

5.0

Arkeologen71

Geverifieerd

Top verkoper

662 beoordelingen

Lees recensies