Beschrijving

Vertaald door

Helt ny och aldrig använd.
Letar du efter en smart övervakningskamera för din katt eller andra husdjur? Furbo 360° Katt kamera är en högkvalitativ, smart enhet som gör att du kan hålla koll på din katt eller hund när du inte är hemma. Med sin 360-graders roterande kamera och toppmoderna teknik kan du inte bara övervaka, utan också interagera med ditt husdjur via livestreaming i full HD. Perfekt för djurägare som vill ha säkerhet och trygghet i sitt smarta hem.

Nypris ca. 2050 Kronor.Fritt fram att föreslå pris!

Observera: Denna modell kräver ingen prenumeration för att fungera. Förväxla den inte med den billigare modellen som inte fungerar utan abonnemang.

Läs mer på Furbos hemsida:
https://furbo.com/us/products/furbo-360-cat-camera

Viktiga Funktioner:
360° Vy: Övervaka varje hörn av ditt hem med den fulla 360-graders roterande kameran. Perfekt för att följa katten, hunden eller andra husdjur oavsett var de befinner sig.

1080p Full HD Video: Kristallklar livestreaming och videoövervakning, idealisk för att hålla koll på husdjur, katter, och valpar.

Inbyggd Mikrofon & Högtalare: Prata med dina djur och hör deras svar direkt genom kamerans tvåvägskommunikation. Bra för att lugna nervösa djur eller bara för att säga hej.

Godisutdelare: Belöna din katt eller hund med ett enkelt knapptryck via appen, perfekt för träning eller bara som en rolig aktivitet.

Smart Larm: Få meddelanden direkt till din mobiltelefon när kameran upptäcker rörelse eller ljud, vilket gör det enkelt att hålla koll på vad som händer hemma.

Nattläge: Övervaka ditt hem även i mörker med den infraröda nattvisionen, vilket är särskilt användbart för att hålla koll på nattaktiva katter.

Säljer en Furbo Cat Camera, en interaktiv kamera för katter som låter dig se, prata och leka med din katt på distans. Den har 360 graders vy, automatisk kattdetektering, nattseende, tvåvägs ljud och möjlighet att kasta godis. Den är kompatibel med iOS och Android-enheter. Den är ny och oanvänd.

Skickas med spårbart paket till ombud, eller hämtas från Karlstad. Kan även leverera personligen om köparen bor i Karlstad!

Item nr. 645 565 301

Aantal keer bekeken 17

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 29 sep 20:00

Furbo 360° Kattkamera - Interaktiv Övervakningskamera för Katt, & Smart Hem, NY

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 499

Eindigt in

Jdeals

Karlstad, Zweden

5.0

Jdeals

Geverifieerd

19 beoordelingen

Lees recensies