Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Funktioner och detaljer:

- Realistiskt och frodigt: Förskjutna lövverk ger visuell attraktion och realism och kräver lite underhåll. De kräver ingen vattning, beskärning eller gödning. Det tätt arrangerade bladverket döljer effektivt den inre ramen av topiaryet, vilket säkerställer ett sömlöst och sammanhängande utseende.

-Vackert året runt: SGS-certifierad. Konstgjorda växtkulor är gjorda av högkvalitativ PE och är ett säkert val för familjer med husdjur eller små barn. De kommer inte att blekna, vissna eller deformeras med tiden och är vintergröna året runt.

-Förbättrad atmosfär: De konstgjorda växternas spiraldesign skapar ett visuellt slående och invecklat mönster. Som en påminnelse, om ett löv av misstag faller av trädet, har vi ytterligare 10 löv redo att byta ut.

- Komplett set: Total höjd - 4 fot. Den konstgjorda spiralkrukan kommer med en krukbas, vilket gör den enkel och bekväm att använda. Placera helt enkelt krukväxten på önskad plats för att omedelbart lägga till en touch av elegans till ditt utrymme.

-Mångsidig dekoration: Topiary-bollarna kan användas i en mängd olika miljöer, både inomhus och utomhus. De ger en touch av elegans till trädgården, terrassen, balkongen, entrén eller vilket inre utrymme som helst. De kan lätt smälta in i olika inredningsstilar, från traditionella till samtida.

Produktspecifikationer:

Material: PE, Järn

Lager av löv: 4

Total höjd: 4 fot/122 cm

Produktvikt: 5,12 kg

Paket innehåll:

2 x 122 cm höjd spiralformade konstgjorda växter

20 x ersättningsblad

Item nr. 638 376 340

Aantal keer bekeken 203

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

2st 122 cm höjd realistiska spiralformade konstgjorda växter med krukbotten

Prijs

SEK 2 895

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

218 beoordelingen

Lees recensies