Beschrijving

Vertaald door

Förgyll ditt hem med denna vackert handbroderade tavla som avbildar två ståtliga hästar i naturmiljö. Med måtten 54x43 cm, förmedlar detta detaljerade broderi en känsla av lugn och lantlig idyll, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i alla rum. Tavlan är omsorgsfullt inramad i en klassisk mörk träram som förstärker de naturliga färgtonerna och ger en sofistikerad touch till verket.

Detta konstverk är ett utmärkt tillskott för samlare av textilkonst och vintageinredning, eller för alla som vill addera en personlig och handgjord detalj till sitt hem. Det är lätt att föreställa sig denna tavla hänga över en öppen spis, i ett lantligt kök, eller i ett barnrum som en del av en kärleksfull inredning.

Trots sin ålder är tavlan i mycket gott skick, med endast några mindre tecken på tiden, vilket bidrar till dess autentiska karaktär och historia. En fläck i bakgrunden vittnar om dess livslängd och charm.

Skynda dig att förvärva denna broderade tavla – en verklig skatt för alla som uppskattar hantverk och tradition!

Broderikonst är en tidskrävande och detaljerad process som kräver skicklighet och tålamod. Detta verk är ett utmärkt exempel på den noggrannhet och kärlek som går in i handgjort arbete, vilket gör det till ett unikt inslag i ditt hem.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Item nr. 643 136 272

Aantal keer bekeken 59

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Charmig Broderad Tavla – "Hästar" i Tidstypisk Stil

Prijs

SEK 500

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

4.9

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

635 beoordelingen

Lees recensies