Beschrijving

Vertaald door

Flerfunktionell USB-projektorlampa för bilkupén, fest och sovrumstak. Inställningsbart projektionsmönster som liknar en stjärnhimmel. Musiksynkningen möjlig via inbyggd mikrofon.

Projektorlampan skapar coola projektioner som liknar ett stjärnljus. Ljusmönstret kan justeras för att skapa mysiga effekter. Vrid och ställ in önskad intensitet.

Funktioner:
------------

Mood-lägen:
- Breathing (Andningseffekt): Låt dig svepas iväg av den lugnande andningseffekten när stjärnorna gradvis lyser upp och mörknar.

- Flashing (Blinkande effekt): Liva upp stämningen med den blinkande rytm som ger en lekfull känsla till varje tillfälle.

- Ljudstyrd: Få stjärnprojektionen att synkronisera med musiken eller ljuden runt omkring, vilket skapar en dynamisk och underhållande ljusshow.

Användarvänlig design: Enkel att montera och använda både i bilen och inomhus. Lampan är kompakt och portabel, vilket gör den till en perfekt följeslagare för alla äventyr.

En ljus stjärnhimmel skapar en romantisk atmosfär i biltaket eller hemma, och används för att dekorera en födelsedagskalas eller en fest. Du kan använda denna lampa som en present till dina vänner som gillar att skapa mysiga stunder i bilen med stjärnor i taket, eller till de som gillar party effekt.

Specifikationer:
----------------
Färg: Rött ljus och lila ljus
Anslutning: USB-A (kopplar till bilens USB-anslutning)
Kabellängd: 21,5 cm
Dimensioner: 5,5 × 3,1 × 1,6 cm
Vikt: 40 gram
Varumärke: LuminKing

Item nr. 643 351 017

Aantal keer bekeken 35

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 2 okt 11:04

Starsky Projektorlampa för Bilkupén

Prijs

SEK 229

LuminKing

Trollhättan, Zweden

LuminKing

Bedrijf

3 beoordelingen

Lees recensies