Beschrijving

Vertaald door

Battery Guard, Batterimonitor för Bluetooth-övervakning av 12V bly- och litiumbatterier, med spännings- och temperaturvisning

• Helt ny/ Oanvänt
• Inköpt juni 2024
• Kvittot och garanti finns kvar
• APP styrd, Apple Store & Google Play Store, https://apps.apple.com/se/app/intact-battery-check/id1631793289

Funktioner och detaljer
Batteritestaren övervakar batterispänningen och batteriets temperatur och rapporterar en kritisk laddningsstatus via ett push-meddelande i appen (inom Bluetooth(R)-räckvidd)
Batteritestaren är lämplig för övervakning av bilbatterier, motorcykelbatterier, skoterbatterier, husbilsbatterier, solcellsbatterier och många fler
Bluetooth-spänningsmätaren kan användas för att testa blybatterier (AGM, EFB, GEL) eller litiumbatterier (LiFePO4)
Appen kan också användas för att utföra start- och laddningstester för att kontrollera startprestanda eller laddningsströmmar
Data lagras i batterimonitorn i upp till 72 dagar; valfri tidslängd kan hämtas i appen ”intAct Battery Check”

Enkel batteriövervakning via Bluetooth och app
Med intAct Battery-Guard kan du enkelt och smidigt övervaka laddningsstatus för ditt batteri. Batterivakten kan användas för alla 12-volts blybatterier (t.ex. våta batterier, EFB-batterier, AGM-batterier och GEL-batterier) och litiumbatterier (LiFePO4). Förutom batterispänningen i volt överför spänningsmätaren även den aktuella hustemperaturen och använder en intelligent algoritm för att beräkna laddningstillståndet som motsvarar batteriets totala tillstånd. Uppgifterna lagras i batteritestaren i upp till 72 dagar och överförs till smarttelefonen när den ansluts nästa gång.

Installera app och bevilja behörigheter
Innan du ansluter batterimonitorn till batteriet ska du ladda ner appen ”intAct Battery-Check” från App Store eller Google Play Store och installera den på din smartphone. Låt dig inte skrämmas: Förutom den Bluetooth(R)-auktorisering som naturligtvis krävs, behöver appen även en auktorisering av din plats. Det är inte för att vi vill övervaka dig. Appen behöver detta för att söka efter Bluetooth(R)-enheter (t.ex. batterivakter) i din närhet.

Konfigurera batterivakten i appen
När du har installerat appen skannar du streckkoden på Battery-Guard (inte på ditt batteri) eller anger motsvarande serienummer manuellt i appen. På så sätt kan du registrera testapparaten i appen och ge varje apparat ett individuellt namn. I denna process informerar du också appen om batteritypen (våtbatteri, AGM, gel eller litium) och kan välja mellan de värden som anges av algoritmen eller individuella batteriinställningar.

Anslut batteritestaren till batteriet
När appen har konfigurerats kan du fästa batteriskyddet på batteriet. Lossa skruvarna på batteripolerna något, fäst batteriskyddets batteripoler mellan batteripolen och skruven och dra sedan åt skruvarna igen. För att säkerställa att batteriskyddet sitter säkert kan du fästa det på batteriet med hjälp av den medföljande dubbelsidiga självhäftande dynan. Observera att du inte längre kan skanna streckkoden, men att du hittar serienumret på sidan av batteriskyddet.

Bud är bindande - lägg aldrig bud om du inte tänker fullfölja affären Fråga FÖRE budgivning, om något är oklart!

Skickas med PostNord b-post inom 48h efter mottagen betalning. Betalningsuppgifterna kommer i den automatiska vinnarmailet från Tradera. Jag tar inget ansvar för postgången.

Har du inte testat Tradera ännu? Uppge rabattkod ”thaempt6dq” i kassan. Den ger dig 100kr rabatt på ditt första köp.

Item nr. 636 406 507

Aantal keer bekeken 108

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 30 jun 19:18

Ny Batteri Guard +APP Bluetooth Batterimonitor Bilbatteritestare Övervakning 12V

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 222

Eindigt in

MrMorsi

HÄGERSTEN, Zweden

4.9

MrMorsi

Geverifieerd

Top verkoper

1 703 beoordelingen

Lees recensies