Beschrijving

Vertaald door

Toegevoegd aan artikelbeschrijving 25 sep 11:59

EXTRA: Tål du inte stressen av budgivningen och chansen att du inte vinner så kan du lätta på hjärtat och direkt köpa en identisk adventskalender från CAIA som jag separat har lagt upp med ett ”köp nu” pris för att garantera att du får din efterlängtade kalender från CAIA!

Hann du inte köpa en CAIA adventskalender innan de blev slutsålda? Nu har du en ny chans att kunna köpa hem en adventskalender till ett värde av 8000 kr och göra en partner, vän, syskon, mamma eller kanske dig själv extra lycklig i jul!

Jag har köpt en extra julkalender som jag nu säljer vidare! Det är alltså en helt ny oöppnad kalender som säljs i obruten förpackning.

Info om CAIAs adventskalender
CAIAs Beauty Adventskalender för 2024 är här. Med 27 full-size produkter, inklusive älskade bästsäljare och nya, exklusiva produkter, får du allt från makeup och hudvård till hårvård och verktyg – till ett värde av 8000 kr.

Och nu har du alltså en ny chans att kamma hem denna adventskalender innan någon hinner före!

Kalendern skickas inom 1-vecka efter avslutad auktion då det är även då jag kommer få hem den och därefter skickas den direkt vidare till just DIG!

Item nr. 645 782 632

Aantal keer bekeken 744

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 9 okt 11:37

FRI FRAKT! CAIA BEAUTY ADVENT CALENDAR ADVENTSKALENDER KALENDER

Leidend bod

|

SEK 2 950

Eindigt in

Ekomix

Märsta, Zweden

5.0

Ekomix

Geverifieerd

Top verkoper

116 beoordelingen

Lees recensies