Beschrijving

Vertaald door

Miffo är en svensk film från 2003 med Ingvar Hirdwall, Jonas Karlsson och Lisa Milberg i huvudrollerna. Filmen är en romantisk komedi om en ung man som försöker hitta kärleken. Filmen är regisserad av Roger Lundgren och är skriven av Roger Lundgren och Peter Possne. Filmen är en av Sveriges mest populära filmer och har vunnit flera priser, bland annat för bästa film på Stockholm Filmfestival.

En svensk film från 1959 om en pojke som växer upp i en liten by. Filmen är regisserad av Rolf Kjell Åke Andersson och har Rolf Lassgård, Gunilla Röör och Krister Henriksson i huvudrollerna.

DVD-film med Bill Skarsgård, Helen Sjöholm, Ian Josef Liefers, Cecilia Nilsson, Göran Stangertz, Marianne Fredriksson, och många fler. Baserad på den internationella bästsäljaren.

Familjen Svensson åker på skidsemester under sportlovet. Familjens flirt, charmören Sune, dras återigen in i ett komplicerat förhållande och hans pappa Rudolf hamnar i svårigheter, föräldrarnas utmaningar medan lillebror Håkan inte har något bra för sig. Storsystern skäms för sin familj och mamman Karin försöker limma ihop familjen och njuta av semestern.

Textning: Svenska, Norska, Finska

,

Item nr. 645 091 011

Aantal keer bekeken 10

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 2 okt 16:36

Miffo - En romantisk komedi

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 24

Eindigt in

nena2000

Helsingborg, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

412 beoordelingen

Lees recensies