Beschrijving

Vertaald door

Lyxig ekologisk ansiktsmask. Se info nedan:

https://www.happygreen.se/eco-by-sonya-face-compost-mask-purple-power-75ml

ECO by SonyaFace Compost Mask Purple Power är en ekologisk ansiktsmask. Masken innehåller bland annat avokadoolja, sheasmör, aloe vera, selleri, acai, prickly pear och drakfrukt. Dessa ekologiska ingredienser kompletteras med kaolin lera från Australien. Australiensisk lera absorberar orenheter och överskott av talg och de ekologiska sellerilöven är rika på antioxidanter och vitamin A, B, C och E. 78% av innehållet är ekologiskt.

ECO by Sonya Face Compost Mask Purple Power rengör på djupet, drar ut orenheter, återfuktar, ger näring och boostar din hud. Färgen på masken är ljus lila och den doftar växter och lera. Face Compost Mask passar alla hudtyper och är speciellt bra till oren hy, fet hy och blandhy.

Produkten är fri från sulfater, petroleumbaserade ingredienser, parabener, phenoxyetanol och syntetiska doftämnen.

Ansiktsmasken har en ekologisk certifiering av Organic Food Chain Australia. Den är ackrediterad Giftfri av Safe Cosmetics Australia. Produkten är veganvänlig, licensierad av PETA och ackrediterad av Choose Cruelty Free.

Användning av ECO by Sonya Face Compost Mask Purple PowerAnvänds en till två gånger i veckan för bästa resultatet.Applicera masken på ren och torr hud.Låt sitta i cirka 7 minuter.Massera av masken försiktigt i 1 minut med hjälp av varmt vatten.Skölj sedan av noggrant med ljummet vatten.

Item nr. 649 285 486

Aantal keer bekeken 18

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Eco by Sonya, Face Compost Purple Power Mask, ansiktsmask

Stopt 3 nov 19:31

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 89

P.C.A.

Kumla, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

230 beoordelingen

Lees recensies