Beschrijving

Vertaald door

1 st Elemis exotic cream moisturising mask 250ml Salongsstorlek ( finns ej i affären)
Återfuktande ansiktsmask som tillför intensiv näring till torr och fuktfattig hud. Den moderna cremeformulan innehåller växtextrakt i sin renaste form som föryngrar, stärker och förnyar huden. En perfekt fuktboost som gör underverk när du känner dig torr.
För vem? Passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Idealisk för glåmig, torr och fuktfattig hud.

Egenskaper: En näringsgivande krämmask som ger huden en ordentlig fuktboost. Formulan innehåller en dynamisk kombination av akacia- och honungsextrakt samt återfuktande extrakt av havsfänkål, apelsin och bergamott som berikar och återfuktar huden. Denna behandlande mask lugnar och ger intensiv fukt till huden.

Fördelar:
Lugnar och tillför näringÅterfuktar torr och fuktfattig hudIdealisk efter en lång flygresa eller vistelser i en luftkonditionerad miljöDämpar rodnad i hudenPassar alla hudtyper, även den allra känsligasteKan sitta över natten så att huden långsamt kan absorbera alla näringsämnenPerfekt att använda på torra händer, fötter och nagelband.
Aktiva ingredienser:
- Honungsextrakt: Koncentrerad näring för huden. Rik på aminosyror och enzymer som är närande och stödjer hudens byggstenar.

- Mimosaextrakt: Rik källa till växtkollagen som stärker och stöder kollaget och elastinfibrerna i huden.

- Echinacea: Föryngrar och stärker huden. Förbättrar cellförnyelsen och ger huden ett kraftfullt försvar mot fria radikaler.

Användning: Applicera på ansikte och hals. Låt verka i 10 minuter. Avlägsna med varmt vatten. Upprepa två gånger i veckan. För att ge huden ett intensivt näringstillskott, applicera masken i ett tunt lager som får verka under natten.Besök gärna övriga annonser för mer hudvårdsprodukter och makeup.
OBS! Läs detta innan ni budar!

Betalning sker inom tre dagar efter avslutad auktion. För att spara på miljön och plånboken använder jag återvunnet emballage för paketering vilket jag står för. Köparen står för frakten, jag ansvarar ej för varorna när de lämnats in hos fraktbolaget eller Posten. Vänta med betalning till lön eller liknande är inga problem, säg bara till. Budgivare som ej betalar kommer tyvärr lämnas negativt omdöme.

Självklart så samfraktar vi.

Varorna kommer från ett djur och rökfritt hem.

Besök gärna mina övriga auktioner och tveka ej att fråga om undrar över något!

Vinnarmail skickas via Tradera.

Lycka till med budgivningen!

Item nr. 646 340 001

Aantal keer bekeken 21

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ma. 7 okt 19:03

Elemis exotic cream moisturising mask 250ml

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 399

Eindigt in

Deluxefynd

Stockholm, Zweden

5.0

Deluxefynd

Geverifieerd

Top verkoper

1 122 beoordelingen

Lees recensies