Beschrijving

Vertaald door

Bio-Collagen Real Deep Mask ger upplevelsen av en lyxig salongsbehandling med märkbara resultat redan efter första användningen. Den återfuktar på djupet, minska synliga rynkor och porer. Masken är formulerad med aktiva ingredienser som Oligo-hyaluronsyra™, kollagen, galactomyces-ferment och niacinamid. Använd masken några timmar om dagen eller under din nattsömn för att vakna upp till en vacker och strålande hud!

Den avancerade formeln med oligo-hyaluronsyra tränger djupt in i huden och skapar en 'plump' hud med massor av lyster och fyllighet. Ultra-lågmolekylärt kollagen och niacinamid maximerar hudens absorption av aktiva ingredienser. Probiotika stärker fuktbarriären, lugnar hudirritationer och verkar balanserande för att uppnå en sund och strålande hudton.

En koreansk produkt med maximal glow skin effekt, som kan användas ett par timmar på dagen eller under tiden du sova. Lätta att applicera och den sitter kvar

Skickas från Sverige inom 24 timmar med postnord. Fri frakt av köp över 500kr, kan kombineras med andra hudvårdsprodukter.

Se även andra koreanska hudvårdsprodukter i Bellas Boutique: https://www.tradera.com/profile/items/5343752/bellas-boutique?categoryId=340736

Ansiktsmask / Ansiktskräm / Ansiktsserum / koreans hudvård

Item nr. 644 638 610

Aantal keer bekeken 73

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Biodance Bio-Collagen Real Deep Mask

Prijs

SEK 75

Bellas_boutique

Helsingborg, Zweden

5.0

Bellas_boutique

Bedrijf

Top verkoper

3 535 beoordelingen

Lees recensies