Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1954.

Reportage: Femina har träffat Margit Cederlund. Hon ansvarar för Föreningen Stockholms Hemvänner och deras rådfrågningsbyrå. Man träffar Margit Cederlund i en stor och dragig gammal lägenhet på Herkulesgatan i Stockholm. Margit Cederlund talar en mjuk gotländska.

Reportage: Femina har träffat Eva Willborg. Hon är 20 år och elev i fyraåriga skolan för damskräddare. Hon intervjuas tillsammans med lärare Baltsar Lindahl om skräddaryrket. Vi får också träffa Berit Tärnström som ägnar sig åt klädsömnad. Bild på henne. Bild på Solveig Nyberg när hon tillverkar en hatt.

Reportage: Femina har träffat Britt Hultén. Hon är maka till Stig Hultén. De bor i en trevlig villa i Stockholm. Nu hyllas Britt Hultén och hon lyfts fram som ett föredöme för andra kvinnor eftersom hon är en så underbar värdinna. Hon är fenomenal på matlagning men har ändå en smärt figur, något som andra kvinnor också kan avundas.

Reportage: Lena Ringenson är textilkonstnär. Nu visar hon upp hur man gör handtryck. Det är inte bara roligt, det blir fint också!

Reportage: I Skåne har ingenjör B. Sandberg låtit en dansk arkitekt skapa ett unikt sexkantigt hus. Nu får Femina komma in i huset och ta bilder i rummen och på familjen.

Reportage: Eric Uhrnell är fabrikschef och nu syns han på bild i samband med att Enskede slakthus och Stockholm-Gävle slakteriförbund anordnade en dag med tema slakt! Det var hundratals husmödrar i publiken och de visade stort intresse för att veta mer om slakt.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Item nr. 639 338 382

Aantal keer bekeken 63

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Femina 19 1954 Margit Cederlund, Eric Uhrnell, Lena Ringenson, Britt Hultén

Prijs

SEK 139

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

478 beoordelingen

Lees recensies