Beschrijving

Vertaald door

Guns N' Roses - Use Your Illusion I Vinyl LP
Europa 1991
Geffen Records & Uzi Suicide - GEF 24415

(Skiva/Konvolut)

VG+/VG+

1991 och vinyldöd i Europa. Men denna skiva pressades och har överlevt i fint skick som tur är! Med den klassiska stickern på framsidan, konvolutet är i fint skick med lite typisk wear and tear. Printade inners också fina, inga seamsplits såvitt jag kan se och de håller ihop bra. Skivorna har spelats men ser fortfarande fina ut, någon lite djupare hairline som skulle kunna ticka lite lätt men inget mer än så.

Nu i sommar kommer jag skicka upp några auktioner med skivor som jag gallrat ut från min egen samling. Skicket kommer variera men som tumregel kommer allt vara i minst brukbart skick. Jag har i mina år som samlare inhandlat skivor från flera olika genrer, det kommer alltså finnas vitt skilda typer av musik i auktionerna som ligger uppe nu och kommer upp framöver så se till att följa min profil och håll utkik!Alla skivor är visuellt bedömda om inget annat anges. Jag är inget proffs men försöker gradera så rättvist som möjligt, om problem efter köp uppstår så tveka inte att höra av dig. Jag svarar också gärna på frågor om det är något du undrar.

Samfrakt är självklart möjlig, avvakta efter eventuell vinst av flera köp så återkommer jag med samfrakten.

Vid vunnen auktion så ska köpet genomföras inom 3 dygn efter att auktionen gått ut, om inte annat överenskommits. Packar i bubbelplast med innerpåsen utanför konvolutet i en säker LP-mailer, och skickar med Postnord så snabbt som möjligt. Lycka till med budandet!

Mvh Petter

Item nr. 636 594 222

Aantal keer bekeken 114

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Vr. 28 jun 19:20

Guns N' Roses - Use Your Illusion I Vinyl LP Early EU Press!

Leidend bod

|

SEK 274

Eindigt in

PetterA23

Farsta, Zweden

5.0

Geverifieerd

93 beoordelingen

Lees recensies