Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Husmodern från 1962.

Reportage: Tidningen har frågat ett antal kända svenskar om de brukar avge nyårslöften, och hålla dem. På bilderna ser vi dem som svarar. De är: Christina Schollin, Karl Gerhard, statsminister Tage Erlander, Lena Fürst, scripta på tv och dotter till Sigge Fürst, Jan-Öjvind Swahn, primadonnan Hjördis Pettersson, pastor Barbro Nordholm-Ståhl.

Reportage: Åke Ståhlbrandt är direktör för Trelleborgs gummifabrik i Trelleborg. Han har 5 000 anställda under sig. Tidningen får komma hem till hans vackra bostad och även träffa den vackra hustrun Marianne Ståhlbrandt. Hon är en charmant värdinna i den stora villan och hon är skicklig på kokkonst, skriver tidningen. På bild ser vi också sonen Jan Ståhlbrandt som älskar jazz.

Reportage: I Bromma bor Vera Strömberg. Det speciella med henne är att hon var döv i 7 år. Nu kan hon plötsligt höra igen! Här berättar hon vad det var som botade henne. Även läkaren Erik Fluur intervjuas om detta. Vi ser honom på bild.

Artikel: Dora Westman från Enskede är på bild i tidningen. Hon har nämligen vunnit första pris i Husmoderns kakbakartävling! Här är hennes vinnarrecept.

Bild: I Nautijaure, fem mil från Jokkmokk bor Nils Peter Grufvisare och hans hustru Kristina Grufvisare. De äger många renar och de är båda långt över 90 år. Nu är det underbara paret på bild!

Bild: Carina Ari kommer från Södermalm och hon är balettdansös och konstnär. Nu är hon på bild i tidningen.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 616 393 907

Aantal keer bekeken 232

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Husmodern 1 1962 Barbro Nordholm-Ståhl, Peter Grufvisare, Carina Ari, Erik Fluur

Prijs

SEK 119

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

483 beoordelingen

Lees recensies