Beschrijving

Vertaald door

Svensk damtidning från 1932. Julnummer.

Reportage: Diana Robbert. Så heter Sveriges nya lucia! Tidningen publicerar bilder på henne och berättar om hennes liv. Av 45 000 röstande var det 11 000 som lade sin röst på Diana Robbert. Hon har ett vekt ansikte och underbara ögon, skriver tidningen. Diana Robbert bor ute i skogen vid Ösmo. Hon är så vacker och hennes utseende bär drag från generationer svenskar, konstaterar tidningen. Vi får också se bilder på när Diana Robbert var 7 år respektive 14 år, samt 4 år, för att vi ska kunna se hennes utveckling fram till den unga, vackra kvinna hon är i dag.

Reportage: Johan Gunnar Andersson är professor i sociologi och paleontologi. Nu skriver han om sina forskningsäventyr runt om i världen.

Reportage: Johan Lindström Saxon är mäktig tidningsman. Nu ha rest i Jesus fotspår och han lämnar ett reportage därifrån i bild och text.

Artikel: Signe Hanner har tillsammans med prinsessan Ingrid gett sig ut för att träffa fattiga, blinda och döva så här i juletid. De vill ge dem lite glädje mitt i alla svårigheter. De är på bild. De har börjat sälja ljusstakar till förmån för blinda.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 640 749 453

Aantal keer bekeken 43

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Svensk dam 52 1932 Diana Robbert, Johan Gunnar Andersson, Signe Hanner

Prijs

SEK 119

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

479 beoordelingen

Lees recensies