Beschrijving

Vertaald door

Polarn och Pyrets klassiska långärmade tunna tröja med ränder i storlek 98. Älskad och använd med en del skavanker, men funkar på förskolan. Ett antal fläckar på ena ärmen som jag inte fått bort med fläckbehandling. Längst ner på ärmslutet är vad jag tror är färg. På samma ärm är det även ett litet hål som är lagat med lite fliselin på insidan, syns inte så mycket på rätsidan (se detaljbild på uppvikt mudd, hålet är ovanför den första randen). Säkerligen lite blekare än ny men fortfarande fin rosa färg. Lite tvättludd förekommer. Uppvikbara ärmslut.

Djur- och rökfritt hem, tvättad parfymfritt. Ser gärna betalning inom 7 dagar från vunnen auktion, men behöver du mer tid för att t.ex. invänta barnbidrag eller lön är det bara att meddela så löser vi det. Filmar alltid när jag skickar med frimärken men kan inte ta ansvar för eventuellt slarv efter postning. Kan även skickas spårbart och samfraktar givetvis med andra annonser (kan även samfrakta längre än de 7 dagar man max kan välja på Tradera, meddela bara vid vunnen auktion så går det bra att invänta).

Vill du ha samfrakt så avvakta med betalningen tills du är färdigshoppad, när betalning inkommit räknar jag annars med att vinnaren vill ha sin vara skickad.

Tack för intresset, lycka till med budgivningen.

Item nr. 648 705 741

Aantal keer bekeken 28

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk

POP rosa randig tunn långärmad tröja storlek 98. Polarn och pyret, ränder

Stopt 27 okt 21:42

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 30

bsunden

Älvsjö, Zweden

5.0

bsunden

Geverifieerd

Top verkoper

404 beoordelingen

Lees recensies