Beschrijving

S|

Vertaald door

Sött romanistiskt linne i spetstyg. Genomskinligt till stor del, men blir superfint med något fint under. Storlek small.

Längd: ca 66 cm
Bredd: ca 45 cm från armhåla till armhåla

Alla kläder och skor som jag säljer är sparsamt använda om inget annat skrivs i annonsen. Självklart rena (inte alltid nytvättade då en del får ligga/hänga till rätt säsong). Jag ångar alla kläder så att jag får koll på att de är hela och inte har någon missfärgning men även jag kan missa, hör av dig i så fall så får vi kika på det :) I de fall kläderna sitter på provdocka så är den ställd på small då den inte längre tillåter storleksändringar åt något håll, var därför noga att kolla måtten.

Katt finns i hemmet. Jag använder avhårare på alla kläder men svårt att få bort allt och en del kläder är nästan omöjliga att helt få bort herr katts visitkort på, även om jag försöker.

Betalning inom 3 dagar från vunnen auktion, även vid avhämtning. Behöver du invänta lön, barnbidrag eller liknande så meddela detta snarast så löser vi det.

Jag skickar i första hand med Schenker. Hör av dig direkt vid vunnen auktion om du vill ha paketet levererat på annat sätt.

Samfraktar givetvis vid flera köp.

Item nr. 637 512 023

Aantal keer bekeken 44

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Di. 9 jul 19:06

Vitt spetslinne, stl S

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 15

Eindigt in

iStella

Uppsala, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

303 beoordelingen

Lees recensies