Beschrijving

Vertaald door

Tvålagers Utomhuspizzaugn: Vår utomhuspizzaugn har en tydlig och komplett funktionsindelning. Den övre delen av dubbelkonstruktionen används för att baka mat, medan den nedre delen är specialiserad för att bränna kol för att uppnå den perfekta bakningseffekten. Dessutom finns det ett förvaringsutrymme för kolaska, vilket gör det enkelt att avlägsna askan, samt en bottenplatta för att hålla kol, vilket gör att du kan förvara en stor mängd kol.

Perfekt Temperaturbehandling: Inbyggd termometer visar i realtid den maximala bakningstemperaturen,vilket gör det möjligt att noggrant kontrollera eldens temperatur genom att lägga till eller minska kol. Med ytan täckt av svart bakfärg har vår kolugn hög termisk ledningsförmåga för effektiv och jämn uppvärmning, vilket ger dig utsökta pizzor på kort tid.

Arbetsbesparande Hjul & Handtag: Dubbla hjul i botten och ett praktiskt handtag på sidan förbättrar avsevärt denna pizzaugns mobilitet. Du kan enkelt flytta den till olika avlägsna utomhusplatser. Samtidigt är den också lätt att förvara när du inte använder den.

Kompletta Tillbehör: De genomtänkta tillbehören inkluderar en pizzasten, två bakplåtar och två kolgaller. Den värmebeständiga pizzastenen har hög vattenabsorptionsförmåga för att bibehålla hög yttemperatur och skapa den krispiga smaken på pizzor. De rostfria bakplåtarna är rost- och korrosionsbeständiga och lätta att rengöra. Kolgallren i järn är hållbara och robusta för kolbränning.

Brett Användningsområde: Vår utomhuspizzaugn är brett applicerbar på olika utomhusbakplatser som bakgården, campingplatsen, parken med mera, och ger dig den mest oförglömliga bakupplevelsen.

Uppgradera din utomhusmatlagning med vår funktionella och lättflyttade utomhuspizzaugn!

Item nr. 637 077 869

Aantal keer bekeken 34

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 7 jul 20:17

Pizzaugn, Grill, Portabel pizzaugn/grill

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 2 999

Eindigt in

DekalHuset

Jönköping, Zweden

4.8

DekalHuset

Geverifieerd

Top verkoper

400 beoordelingen

Lees recensies