Beschrijving

Vertaald door

Järnset från Wilson 5-PW (6 klubbor) med "stiff shaft" i järn.
Klubbor för den som är högerhänt.
Skaftet på samtliga klubbor är förlängt med 1 tum (2,54cm). Passar således lite längre golfspelare (jag själv är 194cm)

Klubborna passar den som spelat golf några säsonger och är på väg ner i handikapp. Då det är styvt skaft i järn passar det den som har relativt hög svinghastighet och power. Skulle säga att klubborna är relativt lättspelade och förlåtande. Vid rena träffar kan man räkna med bra längd i slagen då loften i klubborna är något snävare än praxis. Generellt tips är att man har handikapp kring 12-25 ungefär.

Klubborna är i okej-bra skick. Har spelats i tre säsonger och tagit mig från ca HCP 30-12. Träffytan är något rispig men intakt och greppen är fortsatt mycket bra!

I de två senare bilderna framgår de defekter som finns. Bild 5 visar järnfemman där den inre plattan som ansvarar för tyngd och känsla fallit ur och tyvärr försvunnit. Bild 6 visar järnåttan där den inre plattan lossnat lite lätt i hörnan och där jag försökt åtgärda med lim. Järnåttan spelar som vanligt men järnfemman har en betydligt mer stum känsla i sig vid träffarna. Jag är dock övertygad om att detta set har mer att ge på banan och övriga klubbor är i gott skick utan anmärkning.

Item nr. 646 290 763

Aantal keer bekeken 148

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ma. 7 okt 11:34

Wilson staff C300 järnset

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 1 000

Eindigt in

Pick up in

jacobtapper

Lund, Zweden

Geverifieerd

Lees recensies