Beschrijving

Vertaald door

Ejla är i sorg. Utan att kunna gå vidare skjuter hon alla ifrån sig. En dag dyker en främmande man upp i byn. Han är inte som någon annan Ejla tidigare träffat. Sliten mellan sin sorg och viljan att gå vidare vet hon inte hur hon ska förhålla sig till honom, men befinner sig med tiden alltmer i hans närvaro.

Samtidig får Ejla veta mer om Väst, den del av Landet där det finns slaveri och orättvisor, liksom de känslokalla laglösa med skjutvapen. Som sydbo är Ejla säker på att inget som pågår i Väst ska påverka henne. Så känner hon tills den dag en mörk hemlighet uppdagas och hon hamnar mitt i en kamp som berör hela Landet.

Köpvillkor
1. Godkänd för F-skatt.
2. Alla varor är nya och oanvända.
3. All betalning sker via Tradera. Priserna som anges är inklusive moms.
4. Allt som du lägger i din varukorg inom 7 dagar samfraktas. Begär samfraktspris när du är klar med dina köp. Det går också bra med avhämtning i Falun.
5. Leverans sker inom två dagar efter betalning. Om det av någon anledning tar längre tid så kommer du att kontaktas.
6. Om en vara är defekt ska du kontakta Diverzity Förlag med bild på varan via Traderas inbyggda meddelandefunktion för den aktuella varan.
7. Du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Vid en eventuell retur står du själv för returkostnaden. Varan/varorna ska vara i sitt ursprungsskick och du ansvarar för att det emballeras väl. Rekommenderade paket hämtas inte ut. När paketet kommit fram återbetalas du inom en vecka.

Kontakt
Du kan kontakta förlaget via Tradera eller genom att skriva till minamarianorman@hotmail.

Item nr. 645 092 935

Aantal keer bekeken 15

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Vr. 18 okt 16:56

Frigörelse - Mina Hansson

Prijs

SEK 80