Beschrijving

Vertaald door

Säljer denna helt nya parfym i obruten förpackning.
Lattafa - Zikra Niche Emirati 100ML EDP (Eau de Parfum)

Beskrivning:
Denna utsökta doft blandar skickligt rika, varma och söta noter, vilket skapar en arom som utstrålar sofistikering och tidlös elegans.

Toppnoter: Cognac
Hjärtnoter: Kanel, Tonkaböna, Ekmos
Basnoter: Pralin, Vanilj, Sandelträ

I förgrunden öppnar Zikra med den berusande och lyxiga tonen av Cognac. Denna rika, aromatiska not sätter scenen med sin varma och inbjudande essens, fångar omedelbart sinnena och väcker en känsla av lyx.
När doften utvecklas, avslöjar hjärtat en lyxig blandning av Kanel, Tonkaböna och Ekmos. Den kryddiga värmen från Kanel kombineras vackert med den söta, något kryddiga essensen av Tonkaböna och den jordiga, gröna djupet av Ekmos. Denna harmoniska kombination tillför djup och sofistikering till kompositionen, vilket skapar ett fängslande hjärta.
I basen lämnar Zikra ett bestående intryck med sin rika och tröstande blandning av Pralin, Vanilj och Sandelträ. Pralin tillför en utsökt söt och nötaktig not, medan Vanilj ger en krämig, söt rikedom. Sandelträ ger en mjuk, träig grund som skapar en djup och minnesvärd avslutning som dröjer sig kvar på huden.
Zikra är en doft som utstrålar elegans och charm, perfekt för dem som uppskattar en förfinad och fängslande doft. Oavsett om den bärs vid speciella tillfällen eller som en vardagslyx, lovar denna utsökta parfym att svepa in dig i en slöja av lyx och lockelse, och lämnar ett bestående intryck var du än går.

Item nr. 645 663 045

Aantal keer bekeken 25

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 24 okt 08:57

HELT NY & OÖPPNAD - Lattafa Zikra Niche 100ML EDP

Prijs

SEK 560

Pegasusen

Stockholm, Zweden

5.0

Geverifieerd

16 beoordelingen

Lees recensies