Beschrijving

Vertaald door

Special quick fix hår & hudlim från Kunnisi ( bond )
Unikt framtaget lim för att fästa perfekt på hår/hud men som ändå är så skonsam att du också kan ha den till sina lösögonfransar.
Den är superdryg och en flaska räcker till hundratals lösfransar, minst två uppsättningar hårförlängning eller säkerligen trettio säkringar av i front lace peruk.

Du kan använda detta kroppslim för att fästa och återanvända dina tape in extensions, säkra laceperuk i fronten, fransar eller för att fästa hårsträns (weft weaving hair).
Butikspris ligger runt 278kr

Hur du använder dem på träns/tapeslingor:
1 ) Ta bort gammal tejp eller limrester från löshåret och ditt hår noga, om du haft i löshår innan. (Bland mina övriga annonser finns remover om du vill ta bort löshårsfästen fort och smidigt).
2 ) Rengör fästpunkten och avlägsna eventuella rester som kanske finns kvar från removern. Det är viktigt att ditt hår och hårbotten är fritt från rengöringsprodukter och snustort vid applicering.
3 ) Skruva upp flödet på Kunnisi och placera en tunn fin linje lim på den nu torra, rena fästpunkten på ditt huvud och sedan en fin tunn linje på löshår-tape-ins, perukfront eller hårträns.
4 ) Tryck och pressa limränderna mot varandra tills de känns fästa (brukar ta omkring 1-2 minuter) om all luft mellan tejpen och håret pressas ut. Hårfön hjälper att säkra fästen fort.
5 ) När ovanstående är gjort kan du njuta av din nya osynligt fästa hårförlängning.
(^-^)/

Item nr. 644 464 510

Aantal keer bekeken 30

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 12 okt 19:12

BOND lim till löshår, ögonfransar lr peruk. Genomskinlig quick fix snabbtorkande

Prijs

SEK 89

Grayrain

Motala , Zweden

4.9

Grayrain

Geverifieerd

Top verkoper

803 beoordelingen

Lees recensies