Beschrijving

Vertaald door

KUDUS Squalane 30ml.

Ny i förpackning

Squalane är en naturligt lyxig och ren återfuktare för frisk och gyllene hud. Hjälper huden att behålla naturlig fukt, förbättrar textur och ton, lämnar huden silkeslen vid beröring utan en oljig eller fet känsla. En lätt naturlig återfuktande lösning perfekt för alla hudtyper. Doftfri och lämplig för alla hudtyper. Icke-irriterande. Kommer från hållbart odlade oliver.

Egenskaper: Återfuktar och mjukgör omedelbart huden. Främjar hudens elasticitet och fuktbevarande. Anti-aging: Squalane förekommer naturligt i kroppen som en av de lipider som produceras av körtlarna för att smörja och skydda din hud. När vi åldras börjar produktionen av Squalane att minska. Att applicera Squalane hjälper till att förebygga och bekämpa fina linjer och rynkor. Mjukar upp och jämnar ut hudtonen och förbättrar texturen. Icke allergiframkallande. Fri från doft och konserveringsmedel. Mikrobiomvänlig.

Användning: Kan användas när som helst under dagen för en omedelbar fukthöjande effekt. Applicera 2-3 droppar på fingertopparna och massera försiktigt in i huden.

Item nr. 645 438 030

Aantal keer bekeken 10

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Di. 22 okt 13:10

KUDUS Squalane 30ml

Prijs

SEK 49

RikardKi

Kungälv, Zweden

5.0

RikardKi

Geverifieerd

Top verkoper

155 beoordelingen

Lees recensies