Beschrijving

Vertaald door

Beskrivning Uppfriskande och vårdande rengöringsgel

Säg hej till den nya generationens ansiktsrengöring! Sonya™ refreshing gel cleanser har en mjukt löddrande formula som ger en uppfriskande känsla samtidigt som den rengör varsamt och effektivt utan att torka ut din hud.

För vem?

En bra rengöring är nödvändigt för varje fungerande hudvårdsrutin. Sonya™ refreshing gel cleanser passar alla åldrar och alla hudtyper – och extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.

Du får:

en mild men ändå effektiv rengöring

en mjukt löddrande, hudvårdande formula

mjukgörande och fuktighetsbevarande ingredienser

en produkt för alla hudtyper, extra bra för kombinationshud

Grunden i din hudvårdsrutin

Rengöring morgon och kväll lägger grunden till en fräsch hud. Extra viktigt är det på kvällen, eftersom du då tvättar bort allt det som påverkat huden under dagen; smink, föroreningar och de slaggprodukter som huden utsöndrar när vi svettas. En rengjord hud är också en förutsättning för att få bästa effekt av dina dag- och nattkrämer.

Ren, uppfriskad och len – utan stramhet

Många andra rengöringsprodukter gör visserligen huden ren, men de kan också få din hud att kännas torr, stram och obekväm efter användning. Du kommer snart att märka att Sonya™ refreshing gel cleanser är något helt annat. Vår egen Aloe vera, med sina hudvårdande, fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper utgör basen i denna uppfriskande rengöringsgel som gör din hud ren och len utan att torka ut.

Med naturliga rengörare

Sonya™ refreshing gel cleanser innehåller ett antal rengörande ämnen som också vårdar din hud, till exempel koksnöt och brudslöja, men också två nya bekantskaper. Acacia concinna är en asiatisk art av akacia med en lång tradition av mild pH-balanserad rengöring, bland annat i form av hårtvättpulvret shikakai. Balanites aegyptiaca har sitt ursprung i Afrika och Mellanöstern och kallas bland annat för ökendadel, men engelskans Soap berry är kanske ett mer passande namn för denna frukt som innehåller naturligt löddrande saponiner.

Tar väl hand om din hud
Ord.pris 311 kr
Exp:02/2028
Tuben innehåller 118 ml
Kartongen är plomberad

Item nr. 648 751 640

Aantal keer bekeken 27

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Sonya refreshing gel cleanser

Stopt 26 okt 13:27

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 180

CecGus72

Vellinge, Zweden

5.0

CecGus72

Geverifieerd

28 beoordelingen

Lees recensies