Beschrijving

Vertaald door

Allers veckotidning från 1984.

Reportage: Allers har träffat vargarna på Kolmården. Vargarna på Kolmårdens djurpark har umgåtts med barn och när man ser en hel flock vargar rusa mot barn är det lätt att bli orolig, men skötaren Inger Läns intygar att det inte är någon fara. Vargarna på Kolmården är mycket kärleksfulla, även mot barn! Det finns många fördomar och skräckhistorier om vargar, myter som Inger Läns vill slå hål på. De besökare som vill får komma nära vargarna, kela med dem och upptäcka att de inte alls är farliga!

Reportage: Kaj Hjelm har hittats död vid ön Korpen utanför Trosa. Han blev 54 år. Han var en stor stjärna på 1940-talet och en del av Vårat gäng. Nu träffar Allers hans änka, Eva Hjelm. Hon pratar om sorgen och om alla fina minnen. Kaj Hjelm sörjs även av döttrarna Susann Hjelm och Marie Hjelm.

Reportage: Anita Ögrim kommer från Lidingö. Hon blev fotomodell i Paris och därefter flygvärdinna på Pan Am. Numera föder hon upp hästar på en ranch i Kalifornien. Allers intervjuar Anita Ögrim. Hon är 36 år och hon lever ett drömliv. På bild ser vi även hennes sambo, Ed Renda.

Reportage: Mikael Ekman i stor intervju. Han är 41 år och son till Hasse Ekman. På bild ser vi hela hans familj: hustrun Elisabeth Ekman, barnen Maja Ekman och Mårten Ekman.

Reportage: Lydia Wallner är 61 år och en flitig insändarskribent. Hon är 13 syskon. Hon bår i Rås by ovanför Näsåker utanför Sollefteå. Nu berättar hon om en extraordinär upplevelse i flärdens Monte Carlo.

Reportage: Ingeborg Andersson har 10 barn. Hon växte upp under fattiga förhållanden. Nu träffar Allers henne och hela hennes stora släkt. Numera ägnar sig Ingeborg Andersson åt att ta hand om sin rullstolsburne make Verner Andersson. Det var Anne-Marie Sturzen-Becker i Kalmar som tipsade Allers om denna fina historia. Ingeborg Andersson är uppvuxen på Alvaret, Öland. På bild ser vi hennes tio barn och 18 barnbarn.

Reportage: Plötsligt föll 34-åriga Mona Svensson ihop. Hon hade fått en hjärntumör! Nu berättar hon. Hon bor i en villa i Katrineholm och på bild ser vi hela hennes familj.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Item nr. 644 155 510

Aantal keer bekeken 31

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Allers 31 1984 Vargar Kolmården, Inger Läns, Kaj Hjelm, Anita Ögrim

Prijs

SEK 129

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

476 beoordelingen

Lees recensies