Beschrijving

Vertaald door

Allers veckotidning från 1984.

Reportage: Arja Saijonmaa i stor intervju. Hon är sambo med tv-producent Lars Egler och nu intervjuas hon om sitt förhållande till mamma.

Reportage: Gustaf Appelberg är skådespelare. Han är 28 år och ungkarl. Han bor i en lägenhet i Göteborg och nu intervjuas han.

Reportage: Rut Lindberg har bantat bort otroliga 174 kilo! Det gör henne till världsmästare i bantning. Rut Lindberg bor i Obbola utanför Umeå, i en underbar släktgård där. Hennes son heter Leif Lindberg och dottern heter Ingrid Lindberg. Hon brukade kallas för "Tjocka tanten" i Obbola, men nu är det ingen som gör det längre! Före- och efterbilder.

Reportage: Maj Blomberg och Jeanne Blomberg är enäggstvillingar. De är så identiska att inte ens deras män kan skilja på dem! Maj Blomberg har gift sig och därmed bytt namn till Maj Leinefelt och Jeanne Blomberg heter Jeanne Löwestig. Majs make heter Sven Leinefelt. Tvillingarna kommer ursprungligen från Ålsten.

Reportage: Curt Rådström är journalist och en modern Robin Hood. Han tvingar nämligen rika försäkringsbolag att betala pengar till fattiga människor. Curt Rådström arbetar på Expressen och tidningen intervjuar honom på redaktionen.

Reportage: På ålderdomshemmet Solängen i Österbymo bor 81-årige Henry Andersson. Han har förälskat sig i 47-åriga Sylvia Claesson. Nu intervjuas det udda paret om kärleken.

Reportage: Björn Ohlsson och John Molin är båda läkare. Nu fotograferas de och de intervjuas om bröstcancer. Björn Ohlsson har nämligen kommit på en helt ny metod att tidigt upptäcka bröstcancer. Det handlar om en scanningsapparat! Berömde Björn Ohlsson har sin klinik i Veberöd utanför Lund.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Item nr. 643 611 222

Aantal keer bekeken 30

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Allers 12 1984 Jeanne Löwestig, Maj Leinefelt, Curt Rådström, Gustaf Appelberg

Prijs

SEK 129

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

476 beoordelingen

Lees recensies