Beschrijving

Vertaald door

Allers veckotidning från 1984.

Reportage: Allers har träffat sonen till Astrid Lindgren. Han heter Lars Lindgren och han är 57 år. För Allers berättar han om de tragiska omständigheter under vilka han kom till världen. Astrid Lindgren var 18 år när hon blev gravid med Lars. Skammen var stor och hon blev tvungen att fly Vimmerby. Lars Lindgren bor på Lidingö.

Reportage: Cyndee Peters är 37 år. Nu ger hon en stor intervju och på flera bilder visar hon upp ärtiga kläder för en storväxt kvinna. Hon är gift med Lars Strandell och de bor i Täby.

Reportage: Gnesta-Kalle i stor intervju. Allers får komma hem till honom och hustrun Kerstin Gnestadius. De bor i en trivsam villa med tre våningar i Gnesta. Nu får vi se hur de inreder sitt hem.

Reportage: Margret Weivers-Norström är skådespelare och nu intervjuas hon. Hon är 57 år och hon bor i en villa på Lidingö.

Reportage: Hjördis Masser är på bild tillsammans med sin lilla dotter. Hon har en sambo som heter Börje. De bor i Voxnabruk utanför Edsbyn. Nu berättar hon om att hon fick en neuros.

Reportage: Tommy Selén är känd akupunktör. Nu hjälper han kvinnor i klimakteriet. På bild ser vi två kvinnor som har blivit hjälpta, bl a: Ingegerd Edvinsson, 55 år och kassörska i Karlstad.

Reportage: Manfred Månsson, 64 är grishandlare i Everöd utanför Kristianstad. Hans hustru heter Nancy Månsson. Nu blir Manfred intervjuad i Allers. Det var Hans Alfredsson som upptäckte honom.

Reportage: Ingeborg Qvarnström intervjuas. Hon är 78 år och nu minns hon sin ungdom och en stilig karl som dansade som en gud!

Reportage: Bertil Fogelberg har varit levande död. Nu har han återvänt till livet. Han har fått en hemdator som hjälper honom. Han bor på sjukhemmet Solhem i Borås.

Reportage: Erik Jonas Lindberg är folklivsforskare. Nu berättar han att vittror finns i verkligheten! Han var hemma med sin hustru Gudrun Lindberg i lägenheten i Göteborg när han upptäckte vittror. Han bor i Angered, är 80 år och kommer ursprungligen från Jämtland.

Reportage: Gunnar Mårtensson och hustrun Anna Kristina Mårtensson bor i Onslunda utanför Tomelilla. De har bott på Svenska kyrkans gård i Onslunda i 40 år. Men nu får det vara nog, säger de i denna intervju.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Item nr. 639 121 732

Aantal keer bekeken 69

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Allers 20 1984 Astrid Lindgren, Cyndee Peters, Gnesta-Kalle, Hjördis Masser

Prijs

SEK 129

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

476 beoordelingen

Lees recensies