Beschrijving

Vertaald door

Allers veckotidning från 1982.

Reportage: Henning Sjöström levde ett liv som playboy. Men nu har han stadgat sig för gott. Tidningen hälsar på hemma hos honom och hustrun Kerstin Sandels. Tiden då han umgicks med vackra fotomodeller är borta. På bild ser vi även barnet, Lina Sjöström. De bor på Skärfsta gård utanför Södertälje.


Reportage: Berta Widheden i stor intervju. Hon är skådespelare i Göteborg och gift med Gustaf Widheden. Även han är på bild.

Reportage: Jenny Berthelius bor i en villa i Malmö tillsammans med maken, författare Sture Hammenskog. Allers kommer hem till henne och hon berättar varför hon älskar Elvis. Hon berättar också om sitt händelserika liv.

Reportage: Börje Ellerstedt är kantor i Söderbärke utanför Smedjebacken. Nu berättar han hur han lyckas få alla kändisar att komma till Söderbärke.

Reportage: Lempi Sjöberg är 59 år. Nu berättar hon om när hon flydde över Torne Älv. Hon överlevde koncentrationslägret Dachau. Numera är hon fyrabarnsmor i Gävle.

Reportage: Vivi-Ann Andersson-Köberle bor i Högboda utanför Kil. Nu intervjuas hon om sin dotter som föddes mongolid. Bild på hela familjen:

Reportage: Toumikki Karlsson bor i Sandviken med maken Berndt Karlsson och barnen. Nu intervjuas de om kärleken till varandra. Barnen är adopterade från Sydkorea och även de är på bild.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Item nr. 637 475 038

Aantal keer bekeken 105

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Allers 13 1982 Henning Sjöström, Berta Widheden, Berthelius, Ellerstedt, Köberle

Prijs

SEK 139

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

476 beoordelingen

Lees recensies