Beschrijving

Vertaald door


Tillfälle att äga en del av historien! Vi presenterar en samling av fyra utsökta porslinsfiguriner, var och en stående med en höjd av 15 cm. Dessa figuriner är mästerligt utformade med detaljerade dräkter i levande färger som lila, grönt, rosa och vitt. Varje figurin har sin egen unika karaktär och skulle vara en elegant tillägg till varje hem eller samling.

Användningsförslag:

Samlarobjekt: För den passionerade samlaren erbjuder dessa figuriner en chans att lägga till ett distinkt och charmigt inslag i din samling.
Hemdekoration: Perfekt för att pryda bokhyllor, mantelstycken eller som ett centralt inslag i ditt vardagsrum.
Restaureringsprojekt: Den skadade figurinen väntar på en kärleksfull hand som kan återställa dess forna glans, en perfekt utmaning för hantverksentusiasten.
Varje figurin är en konversationstartare och kommer att tillföra djup och karaktär till ditt utrymme. Missa inte chansen att göra dessa tidlösa skatter till dina egna.

Observera: En av figurinerna har lidit av en skada men behåller fortfarande sin charm och potential för restaurering. Denna unika egenskap reflekteras i det förmånliga priset för hela samlingen.



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Item nr. 630 405 569

Aantal keer bekeken 274

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Exklusiva Porslinsfiguriner till Salu

Prijs

SEK 400

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

4.9

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

631 beoordelingen

Lees recensies