Beschrijving

Vertaald door

3 st galgar 1950-/1960-tal
En har märken på båda sidor
L 42

Våra Villkor:

- Genom att lägga bud på våra objekt så har du läst hela annons beskrivningen och granskat bilderna. Lagt bud gäller.

- Objektet säljs i befintligt skick och eventuella skador/defekter eller motsvarande framgår av beskrivningen eller på objektets bilder. Reklamation gäller enbart på skador eller defekter som inte framgår av bilder eller beskrivning.

- Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om ingen betalning mottagits förbehåller vi oss rätten att publicera objektet igen och anmälan om utebliven betalning görs till tradera.

-Avhämtning är möjligt under våra öppettider i vår butik/lager.

- Samfraktning är möjligt vid köp av flera objekt. Bokning av samfrakt ska ske innan betalning görs då det inte går att ändra er order när betalning är lagd.

- Packning av försändelsen sker omsorgsfullt och emballage ingår i våra fraktpriser.

- Packning och frakt sker inom 2-4 arbetsdagar ifrån det att vi mottagit betalningen. Försändelsen adresseras till den adress som står i din profil och det är du som kund som ansvarar för att adressen är korrekt.

- 14 dagars ångerrätt gäller i enlighet med lagen om distansavtal. 14- dagars ångerrätt gäller enbart på köp över 400:- i enlighet med lagen om distansavtal. Om ni som kund åberopar er ångerrätt ska du som köpare stå för eventuella fraktkostnader och försändelsen ska skickas spårbart. Objektet SKA returneras i samma skicka som det befann sig i när den kom i er besittning. Ångerrätten gäller enbart när varan är betald, fraktad och mottagen, i enlighet med lagen om distansavtal.
Återbetalningen sker inom 7 dagar ifrån det att varan återkommit till oss och är i vår besittning.
Skulle varan ej befinna sig i det skick som den befann sig i när den lämnades ut betalas ingen ersättning.

- Vid ej uthämtade objekt hos ombud och varan skickas tillbaka till oss, ska ni som köpare stå för eventuellt ny fraktkostnad samt en administrativ avgift på 100:- inklusive moms för ny hantering.

Item nr. 648 417 821

Aantal keer bekeken 27

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Galgar, Retro 3 st

Stopt 27 okt 19:39

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 20