Beschrijving

Vertaald door

Förhöj atmosfären i ditt hem med dessa stilrena ljusstakar från IKEA, i en vacker grön färg och med en höjd på 25 cm. Ljusstakarnas eleganta, klassiska form ger dem ett tidlöst utseende som passar lika bra i ett modernt hem som i en traditionell inredning. Den djupa gröna färgen tillför en känsla av natur och lugn, vilket gör dem till en perfekt detalj för middagsbordet, vardagsrummet eller sovrummet.

Tillverkade i robust material med en glansig finish, är dessa ljusstakar både hållbara och lätta att rengöra. Oavsett om du dekorerar för en festlig middag eller bara vill skapa en mysig stämning, kommer dessa ljusstakar att ge rätt ljus till alla tillfällen.

Detaljer:

Höjd: 25 cm
Färg: Grön
Märke: IKEA
Elegant och klassisk design med glansig finish
Köp nu innan de försvinner! Dessa ljusstakar är ett perfekt tillskott till din inredning och ett enkelt sätt att skapa en stämningsfull atmosfär.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Item nr. 646 291 747

Aantal keer bekeken 44

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Grönt Par Ljusstakar från IKEA - Klassisk Design, 25 cm

Prijs

SEK 250

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

4.9

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

667 beoordelingen

Lees recensies