Beschrijving

Vertaald door

Träsvarvning efter gamla förebilder av Hans Mårtensson. ICA Bokförlag 1995, 140 sidor. Ett mönsterark medföljer (fjärde bilden). Se bilderna för innehåll. Boken är i begagnat skick och en liten skade finns på bakre pärmens ena hörn (syns på sista bilden). Mått ca 27,5x20 cm.

Denna populära modellsamling och grundbok i träsvarvning kommer här i en ny utgåva med ett generösare format. De svarvade förlagorna är från fyra århundraden. Modellerna visas både i foton och ritningar, ofta med såväl förlaga som nygjord kopia. Flertalet av föremålen finns uppritade i full skala på ett mönsterark. Bokens första del beskriver i text och bild vilken utrustning som behövs samt hur man svarvar enligt den traditionella skärmetoden, som ger bästa resultat, och ytbehandlar föremålen. Den andra delen innehåller tillverkningsanvisningar till ett femtiotal svarvade modeller. Hans Mårtensson är inredningsarkitekt och formgivare samt skribent.
Fraktkostnaden, 59 kr med Schenker (försäkrat samt spårbart till ombud) inom Sverige, betalas av köparen. Betalning via tradera. Samfraktar naturligtvis om det blir aktuellt.

Item nr. 645 359 165

Aantal keer bekeken 8

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 29 sep 16:53

Träsvarvning efter gamla förebilder. Mönsterark medföljer.

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 49

Eindigt in

margitsdotter

Trollhättan, Zweden

5.0

margitsdotter

Geverifieerd

Top verkoper

4 765 beoordelingen

Lees recensies