Beschrijving

Vertaald door

En del märken på utsidan men inget som stör. Lite gulnade sidor. Limmet har lossnat lite på första sidan men det sitter fortfarande ihop. Se bild 3. Det verkar inte gå att få tag i den här utgåvan längre.

I över tre decennier har Erica Jong förbluffat och provocerat. I sina memoarer, skrivna med samma sensualitet, humor och ärlighet som gjorde Rädd att flyga till en klassiker, beskriver Jong sitt liv som författare.

I sina memoarer är Erica Jong uppfriskande direkt - oavsett om hon avhandlar hur man skriver bra sexscener, om hon beskriver alkohol och marijuana som vägen till njutning eller avslöjar detaljer om sitt eget kärleksliv.
Hon berättar om hur hon i sextioårsåldern upptäckte glädjen i så vitt skilda ting som tantrasex och mormorskap. Hon skildrar också sitt liv i litteraturens tjänst, och hur författare som Sylvia Plath och Henry Miller har influerat henne.

Över trettio år av kändisskap, löje, äkta män, älskare, alkohol och ibland tillfällig avhållsamhet. För Erica Jong har skrivandet ofta varit ett sätt att få en stormig tillvaro att bli mer begriplig. Förföra demonen är en ovanlig mix av boklighet och oanständighet - och Erica Jong är mer än något annat lojal mot vikten av att säga som det är i en förljugen tid.

Pocket
221 sidor
Svenska

Item nr. 644 703 292

Aantal keer bekeken 20

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 22 sep 11:26

Förföra demonen Att skriva för livet av Erica Jong Memoarer Klassiker Feminism

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 15

Eindigt in

chistardust

Skövde, Zweden

5.0

chistardust

Geverifieerd

Top verkoper

535 beoordelingen

Lees recensies