Beschrijving

Vertaald door

ABC av Inger och Lasse Sandberg är en färgsprakande och lekfull resa genom alfabetet som fängslar både barn och vuxna. Med kreativa illustrationer och fyndiga rim tar denna klassiska bok läsarna med på ett pedagogiskt äventyr där varje bokstav får liv. Perfekt för att väcka nyfikenheten hos de yngsta och göra inlärningen rolig och inspirerande. En tidlös skatt för alla små bokstavslärlingar!

Se bild/bilder för att bedöma skick. Önskas det fler bilder eller kompletterande information, skicka ett meddelande med din förfrågan, så svarar jag så fort jag har möjlighet.

Samfrakten gör det ännu enklare att sprida läsglädje vidare! Här hittar du secondhand barn- och ungdomsböcker som har blivit älskade en gång och nu väntar på att hitta nya små bokslukare att inspirera. Varje bok bär med sig sin egen historia, och kanske blir just din nästa favoritbok en del av ditt hem!

Upptäck allt från tidlösa klassiker till moderna pärlor, och passa samtidigt på att kika på mitt övriga utbud för fler fynd att älska och samfrakta. Låt böckerna leva vidare och skapa nya äventyr!

Passa på att lägga bud nu och fynda innan auktionen tar slut! Skulle boken inte bli såld under auktionen, får du ytterligare en chans – då finns den tillgänglig för direktköp under en månad via ”Köp nu” på Tradera. Efter denna period kommer boken att gå vidare till nästa försäljningskanal, så ta chansen innan den försvinner!

Betalning sker inom 3 dagar.
Försändelsen skickas inom 1-3 dagar.
Erbjuder samfrakt om köp görs samma dag, frakten korrigeras innan betalningen genomförs.

Item nr. 646 056 210

Aantal keer bekeken 9

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Vr. 4 okt 19:45

ABC – Lär dig alfabetet med Inger och Lasse Sandbergs magiska bok!

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 30

Eindigt in

kaakan

Näsum, Zweden

4.9

Geverifieerd

79 beoordelingen

Lees recensies