Beschrijving

Vertaald door

Följ med Katerina Janouch och Mervi Lindmans bästis-duo på skattjakt i skogen. I den här boken om Ingrid och Ivar är de tillbaka i ett höstigt äventyr med växter, djur och glimrande skatter.

Ingrid och Ivar har ritat en skattkarta. Med kartan i handen och en korg på armen ger de sig ut i naturen för att finna skatten. De möter gulliga småkryp och hittar nypon, fjädrar och kottar som de plockar med sig, men ingenstans finns det något glittrande guld.
Fast vad är det Ingrid och Ivar har med sig hem i korgen? Med allt som finns där kan de göra fina smycken och saker. Hela skogen är ju full av skatter!
En härlig bilderbok att läsa hemma eller på förskolan inför skogsutflykten.

Katerina Janouch och Mervi Lindmans böcker om Ingrid har blivit en internationell succé och i år firar de 10-årsjubileum. Med böckerna om Ingrid och Ivar fortsätter framgångarna. Katerina Janouchs vardagsnära texter och Mervi Lindmans pigga, färgsprakande illustrationer älskas av barnen och deras föräldrar.

Kika gärna runt på våra andra auktioner, vi samfraktar med spårbar frakt oavsett hur många du vinner! !

Jorden ska ärvas - då borde kläder och saker också göra det! Välkommen till våra auktioner!
Våra kläder är normalt använda av ett barn om inget annat anges. Detta innebär att det kan finnas något spår efter föregående ägare :0)
Erbjuder betalning via Tradera så du själv väljer när du vill betala! Så passa på att fyll ett paket! Vi är tre systrar med totalt 7 barn som säljer tillsammans. Så Mycket barn och baby auktioner ute nu, men även en del från våra egna garderober, kolla gärna in våra andra auktioner
I vinnarmailet från Tradera hittar ni alla betalningsuppgifter, det kommer alltså inget separat vinnarmail. BETALNING inom 5 dagar via Swish, bankkonto, eller tradera

Item nr. 645 843 250

Aantal keer bekeken 65

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 6 okt 21:04

INGRID och IVAR på skattjakt inbunden bok av Katerina Janouch

Leidend bod

|

SEK 59

Eindigt in

Systrarnasäljer

HUSKVARNA, Zweden

5.0

Systrarnasäljer

Geverifieerd

Top verkoper

12 522 beoordelingen

Lees recensies