Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till en av mina Tradera auktioner!

Ni bjuder på ett par vintage Svenska mekaniska gripare / tångar tillverkade 1950- talet. kan vara äldre. Vackra och väldigt smatra mekaniska prylar med fjäderverkande 3-klor gripare som kan öppnas genom att trycka på knappen på änden av tången. När knappen släpps stängs klon.

Förmodligen designade för isbitar, men lika effektiva för oliver, sockerbitar eller något annat. Du trycker helt enkelt på toppen och klorna öppnas så att du kan ta tag i och flytta dina föremål. Dess silverpläterade ytan ger dem en klassisk och elegant look som passar vilken dukning som helst.

Den långa mekaniska griparen har rund tryckknapp med blått emaljdekor i mitten med 3 kronor och kant i guldplätering eller mässing ( den är skadat det finns ett område på kanten av tryckknappen där emalj saknas, och mässingsbasmetallen kan ses ) Rund rörformad skaft med manchet stämplad med Made in Sweden C.G.H.
Lång - 24 cm

Den smala mekaniska griparen har rund tryckknapp med härlig reljef dekor, rund rörformad skaft med avlånga drepp på sidorna för bätre hållning av verktygen. Stämplad med MADE IN SWEDEN och silverpläterings märken symboler.
Lång - 10 cm

Härliga vintage mekaniska gripare som funkar utmärkt - det fins ålderslitage som repor samt den långa griparen är skadat det finns ett område på kanten av tryckknappen där emalj saknas, och mässingsbasmetallen kan ses.

Betalning sker senast 3 dagad efter avslutad auktion via Tradera betalningsalternativt.

Item nr. 646 086 425

Aantal keer bekeken 16

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 12 okt 17:49

Ett par vintage Svenska mekaniska gripare / tångar Silverpläterade c.1950

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 300

Eindigt in

saturn_63

ÄLVSJÖ, Zweden

4.9

saturn_63

Geverifieerd

Top verkoper

863 beoordelingen

Lees recensies