Beschrijving

Vertaald door

Denna vackra blå skål från Upsala Ekeby är ett utmärkt exempel på svensk keramik när den är som bäst. Med en diameter på 15 cm har skålen den perfekta storleken för att servera snacks, frukt eller som en elegant dekorationsskål på bordet. Den djupa, intensiva blå färgen fångar ljuset på ett underbart sätt och ger varje dukning en extra touch av elegans.

Skålen är tillverkad i högkvalitativ keramik och bär på den klassiska, rena designen som gjort Upsala Ekeby till ett välkänt namn inom skandinavisk inredning. Det stilrena utförandet gör att den passar in i både moderna och traditionella miljöer. Den här skålen blir en tidlös detalj som förhöjer hemmet med sin estetiska närvaro och funktionalitet.

Perfekt för samlare av Upsala Ekeby eller för dig som vill addera ett unikt, svenskt designföremål till ditt hem. Skålen är ett idealiskt tillskott till middagsdukningar eller som en smakfull present till någon som uppskattar skandinavisk design.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Item nr. 646 560 332

Aantal keer bekeken 39

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Elegant Blå Skål från Upsala Ekeby - Klassisk Design i Perfekt Storlek

Prijs

SEK 300

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

4.9

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

667 beoordelingen

Lees recensies