Beschrijving

Vertaald door

För den som älskar antikviteter och kulturhistoriska föremål är denna vackra kaffeservis från Rörstrand en riktig skatt. Med sitt asiatiskt inspirerade "Japan"-motiv i detaljerade mönster och gulddetaljer, för den tankarna tillbaka till 1800-talets rika hantverksarv. Servisen består av en elegant kaffekanna och fem koppar med tillhörande fat, alla med dekorativ målning i blått och guld som lyfter fram dess konstnärliga karaktär.

Trots att viss patina och nagg förekommer, speglar detta dess ålder och autenticitet, och ger varje bit en unik historia och själ. Denna kaffeservis kan bli ett vackert dekorativt tillskott till din inredning, perfekt som ett nostalgiskt inslag i vitrinskåpet eller vid en särskild bjudning där historien får ta plats vid bordet.

Rörstrand – Svensk Porslinshistoria Rörstrand är en av Sveriges mest välkända och anrika porslinstillverkare, med en lång tradition av kvalitetskeramik och vackert designade serviser. Denna "Japan"-serie är ett tidigt exempel på deras förmåga att förena europeiskt porslin med inspiration från asiatiska kulturer.



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Item nr. 636 596 426

Aantal keer bekeken 108

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Antik Rörstrand Kaffeservis "Japan" från 1800-talet – En Historisk Skatt

Prijs

SEK 2 500

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

4.9

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

632 beoordelingen

Lees recensies