Beschrijving

Vertaald door

1 år förbrukning för en burk. Utångsdatum 06/2026. Paketpris 10 stycken för 600kr (60kr per burk) En burk kostar 200kr som ny (total värde 2000kr). Perfekt ifall du ska köpa för hela familjen eller dela med någon

Curcumin-tillskott erbjuder ett brett spektrum av hälsofördelar, främst tack vare sina antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper. De kan stödja ledhälsa, hjärt-kärlhälsa, hjärnfunktion, cancerprevention, matsmältningshälsa och mentalt välbefinnande."

Lite mer info om produkten:

100% FLER KAPSLAR - Vårt premium gurkmeja tillskott är mycket kostnadseffektivt. Varje flaska innehåller 365 kapslar som räcker i hela tolv månader. Andra gurkmeja-, ingefära- och svartpeppar-tillskott innehåller inte lika många kapslar per burk. Faktum är att vi tillhandahåller 100% fler kapslar med de flesta andra kosttillskott som endast innehåller 180 kapslar.

HÖG STYRKA OCH 95% AKTIV KURKUMIN - Våra gurkmeja-, ingefära- och svartpepparkapslar har tagits fram av experter och har en hög koncentration av ingredienser för att maximera fördelarna med produkten. Varje gurkmeja kapsel innehåller motsvarande 720mg gurkmejarot extrakt som kommer från ett potent extrakt i förhållandet 50:1. Eftersom kurkumin är den huvudsakliga aktiva ingrediensen i gurkmeja, har våra kapslar standardiserats ytterligare för att ge 95% kurkuminextrakt.

FÖRBÄTTRAD SAMMANSÄTTNING - Kurkumin används bäst av kroppen när det kombineras med ingefära och svartpeppar som förbättrar dess upptag. Genom att inkludera ingefära och svartpeppar i våra kapslar säkerställer vi att inga värdefulla näringsämnen försvinner och att du kan ta del av fördelarna med kurkumin.

MOBILITET, FLEXIBILITET OCH KOMFORT - Våra gurkmejakapslar innehåller kryddan gurkmeja (Curcuma longa) som länge har använts i ayurvediska traditioner. Vi har gjort det enkelt att dra nytta dess fördelar med våra kapslar som är lätta att svälja och ger en snabb och bekväm dosering. Dessutom är våra kapslar vegan- och vegetarianvänliga och innehåller inga allergener eller GMO-ingredienser. Återgå till ditt aktiva jag med våra gurkmejakapslar med svartpeppar och ingefära.

Item nr. 636 612 226

Aantal keer bekeken 81

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ma. 22 jul 07:36

10 st Kosttillskott gurkmeja, curcumin supplement. Passa på att fynda!!

Prijs

SEK 600

Sooolan

Södertälje, Zweden

Geverifieerd

3 beoordelingen

Lees recensies