Beschrijving

Vertaald door

Storlek 4 Schichten-12 Flaschen
Produktmått 20,1D x 32W x 41,5H centimeter
Monteringstyp Golvstående
Stil Modern
Artikelvikt 690 gram
Stor kapacitet: varje fack i vårt Gracenal-flaskställ för Stanley-koppstillbehör har en diameter och en höjd på 11 cm och passar perfekt för vattenflaskor upp till 1200 ml, såsom Stanley 1200 ml tumlare med handtag, SIGG dricksflaska barn, Yeti-vatten flaskor, Owala-vattenflaskor, Starbucks-muggar, cirkulära vattenflaskor, Gatorade-vattenflaskor, termosflaskor, etc. Varje hylla rymmer 3 flaskor, med sidospår som förhindrar halka, och ger individuella hyllor för enkel åtkomst.
Stapelbar design och hållbar konstruktion: perfekt skåporganisator och förvaring, lätt att montera. Du kan justera och montera dem på några sekunder efter dina behov utan behov av verktyg. Kylskåpsarrangören är gjord av högkvalitativt splitterfritt PET-material med 2 tjocka genomskinliga plaststödplattor per lager, som säkerställer stabilitet och förhindrar vingling eller brott.
Hög kvalitet: tillverkad av högkvalitativ, BPA-fri plast, detta flaskställ är stapelbart och säkert för förvaring av mat och dryck. Det är också kylsäkert och håller dina drinkar svala och uppfriskande. De bästa presenterna på temat Stanley Cup Accessories. Tål inte diskmaskin.
ESTETIKT NÄJE OCH STOR PRESENTIDÉ: Den eleganta och genomskinliga plastdesignen smälter sömlöst in i alla köksinredningar och lägger till en touch av elegans till ditt utrymme. Perfekta skafferi och förvaringsmöjligheter för kök, skåp, skafferi, kylskåp, bänkskiva, matsal och garderob etc. Passar även utmärkt som vinställ, dryckeshylla, dryckesställ, eller för begränsade förvaringsutrymmen som lägenheter, husbilar och stugor. Den perfekta presenten till ett nytt hem. Sovsal och lägenhet måste ha 2024.
KÖP MED FÖRTROENDE: Maximera ditt lagringsutrymme och håll ditt kök eller förvaringsrum snyggt med Gracenal flaskställ smalt. Gracenal flaskorganisatör är lätt att använda och hållbar, men om du inte är 100% nöjd är du välkommen att kontakta oss. Säg adjö till röran och välkomna komfort och stil. Observera att det översta lagret rymmer 3 1,2L vattenflaskor med handtag, och de återstående lagren rymmer endast 2 1,2L vattenflaskor med handtag och en utan handtag.

Item nr. 644 208 720

Aantal keer bekeken 63

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 10 okt 11:32

Gracenal staplingsbar flaskställ, flaskhållare för köksskåpsflaskor, organisatör

Prijs

SEK 389

Lilian777

Uppsala, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

344 beoordelingen

Lees recensies