Beschrijving

Vertaald door

Medan han utreder kidnappningen av en framstående domare, avslöjar Jack Slate en labyrint av korruption och svek och bekräftar för sig själv att han bara kan lita på sin lojala hund, Shadow – det häftigaste brottsbekämpningsvapnet som människan känner till.

I Dead to Rights II återvänder Grant Citys finaste med otäckare avväpningar, sfäriska dyk i slowmotion och några fantastiska grafik- och programmeringsfunktioner. Du kan nu använda K-9-kampkompisen för att attackera fiender i realtid medan du tar hand om dina andra viktiga affärer. Du kontrollerar Shadows attacker--om hans uthållighetsnivå är tillräckligt hög kommer Slates lojala följeslagare att döda fienden, och om hunden är trött kommer han att arbeta för att hålla tillbaka alla skurkar med onda bett. Och när han har avslutat sitt arbete kommer Shadow att återvända till Slate och invänta ditt kommando för nästa uppdrag. Den här hunden kommer att attackera, hålla tillbaka och förstöra fiender medan du vaxar andra skurkar. På tal om drag, Dead to Rights II levererar 13 nya brutala avväpningar för att ta ner fiender i stridens hetta, vilket tar upp det totala antalet till 25.

De sfäriska dyken i slow motion betyder att Slate kan skifta i alla riktningar, från ett fiendemål till nästa, och ta ut dem alla på det dramatiska sätt som populariserats av Matrix-filmerna. Namco levererar ett blixtsnabbt stridssystem som gör att Slate kan slå fiender med fladdermöss, pipor, köttklyftor, svärd och nästan allt annat han kan slå sina fingrar runt.

I Dead to Rights II är Slate beväpnad med en enorm arsenal som nu inkluderar tunga attacker som raketgevär, granater och molotovcocktails. Men även med alla dessa vapen, ibland måste du fortfarande tjafsa på skurkar. Ett nytt 360-graders stridssystem gör det möjligt för Slate att slåss mot fiender som kommer från alla håll i brutala hand-to-hand-strider. Att slåss har aldrig varit bättre än med Slates utbud av dynamiska slag, sparkar, avväpnande närstrider, ostyriga blockeringar och desperationsattacker.

  • 13 brutala nya avväpningsrörelser tar ner fiender i stridens hetta - mer än 25 avväpningsdrag totalt
  • Använd din K-9-kampkompis Shadow för att attackera fiender i realtid, medan du hanterar andra affärer
  • Ny rörelsefrihet -- Jack kan växla i alla riktningar från ett fiendemål till nästa och ta ut dem alla
  • Arbeta med en enorm arsenal - raketgevär, granater, molotov och mycket mer
  • Använd det blixtsnabba närstridssystemet för att samla in vapen från hela miljön - Fladdermöss, pipor, köttklyver, till och med svärd
  • SE BILD

Item nr. 640 755 378

Aantal keer bekeken 52

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

DEAD TO RIGHTS 2 - PLAYSTATION 2 - KOMPLETT

Prijs

SEK 155

ghost 64

Katrineholm, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

21 145 beoordelingen

Lees recensies