Beschrijving

Vertaald door

Final Fantasy VIII är ettrollspelande videospelutvecklat och publicerat avSquareförPlayStation-konsolen. Det är den åttonde huvuddelen i Final Fantasy- serien. Spelet utspelar sig i en icke namngiven fantasyvärld med science fiction-element, och följer en grupp unga legosoldater, ledda avSquall Leonhart, när de dras in i en konflikt som utlösts av en trollkvinna vid namnEdea Kramersom tog kontrollen över en mäktig militärstat. Under jakten på att besegra trollkvinnan och krafterna som manipulerar henne, kämpar Squall med sin roll som ledare och utvecklar en romans med en av sina kamrater,Rinoa Heartilly.

Utvecklingen av Final Fantasy VIII började 1997, under den engelskspråkiga översättningen av Final Fantasy VII . Som med mycket av produktionen av VII , fungerade serieskaparen och veteranen Hironobu Sakaguchi som exekutiv producent , och arbetade främst på utvecklingen av Final Fantasy: The Spirits Within och lämnade riktningen för Final Fantasy VIII till Yoshinori Kitase . Shinji Hashimoto tilldelades vara producent i Sakaguchis ställe, medan spelet och stridssystemet designades av Kitase respektive Hiroyuki Ito . En av utvecklingssvårigheterna var att ha tre realtidskaraktärer som utforskade en miljö samtidigt. [ 36 ] Kortspelet "Triple Triad" skapades och implementerades av programmeraren Kentarow Yasui. Konceptet härrörde från handelskort som är en populär hobby i vissa delar av Japan. "Triple Triad" var tänkt att hålla spelarens intresse under långa sträckor utan mellansekvenser . Ursprungligen handlade det helt enkelt om att samla kort men Yasui ansåg att detta var alltför frånkopplat från huvudspelet och "tiggde" om att inkludera en förmåga att förvandla kort till föremål. Spelets totala utvecklingskostnader var cirka 3 miljarder yen eller 30 miljoner dollar (motsvarande 55 miljoner dollar 2023). Personalen bestod av cirka 180 personer.

Varan packas försiktigt och stabilt för att ge bästa skydd och skickas inom 5 arbetsdagar med spårbart paket, erbjuder även samfrakt så titta på mina andra annonser som ligger uppe.

Item nr. 643 697 793

Aantal keer bekeken 53

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Final Fantasy 8 (PS1) - Japansk

Prijs

SEK 89

Redaption

Saltsjö-boo, Zweden

5.0

Redaption

Geverifieerd

44 beoordelingen

Lees recensies