Beschrijving

Vertaald door

ATOM CAMPINGPILLOW INFLATABLE

Finska Tammer Brands som har ett 50-tal övriga varumärken under sitt paraply äger detta varumärke. Övriga varumärken från Tammer Brands som vi säljer är Mustang, Fiskars, Marjukka och Iceman.

Lätt, ergonomiskt packbar komfortabel och packbar kudde som väger 100 gram!

Ni kanske har uppmärksammat att vi har många kuddar i vårt sortiment, från ledande aktörer som Exped, Mammut, Cocoon, Sea To Summit mfl. Behöver ni då ta in denna billigare kudde från finska Atom (Tammer Brands) tänker ni då kanske? Vi tar bara in produkter som vi tycker håller en hög standard, och det tycker vi att denna kudde gör, och vi tycker att alla ska tycka att de har få ha råd med en kudde eftersom sömnen är viktig.
Denna uppblåsbara kudden är stor, har en ergonomisk design, är lätt att luftreglera och är dessutom lätt och packbar. Den påminner skrämmande mycket om storsäljande kudde från Exped som kostar ungefär det dubbla priset.

Tips från oss:
Många gånger tidigare i livet har man försökt vika en fleecetröja på ett bra sätt för att använda den som kudde när man saknat en kudde på turen, eller glömt kudden. Många av oss kan ju inte sova utan kudde normalt. Detta brukar sluta med att ett ojämnt och dåligt huvudstöd med låg komfort under natten, då den behöver vikas om osv.. Vi rekmmenderar kort och gott! en kudde Ett litet lifehack från oss är att dra på en elastisk buff som du säkert har med dig ut ändå, och ha den som ett mjukt överdrag/örngott, så blir kudden gosigare mot kinden och du får en bättre komfort.

Specifikation:

  • Bredd: 43 cm
  • Djup: 30 cm
  • Höjd: 13 cm
  • Vikt: 100 gram
  • Färg: blue
  • Luftfylld: ja
  • Packbar i medföljande förvaringpåse
  • Materialpolyester, TPU coating

(sökord. kudde exped, exped kudde, cocoon kudde, mammut kudde, kuddde lättvikt outdoor, uppblåsbar lättviktskudde, exped lightweight pillow, exped lightweight pillow ul, exped inlatable pillow, exped uppblåsbar kudde, frilftskudde uppblåsbar, outdoorkudde kudde bäst i test, campingkudde bäst i test, friluftskudde bäst i test, kudde outdoor lättvikt )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Item nr. 647 589 886

Aantal keer bekeken 39

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

kudde uppblåsbar, friluftskudde uppblåsbar, ATOM CAMPINGPILLOW INFLATABLE

Stopt 25 okt 10:18

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 199

Friluftsbutiken

Göteborg, Zweden

5.0

Friluftsbutiken

Bedrijf

Top verkoper

5 810 beoordelingen

Lees recensies