Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Mångsidig sprutpistolsats, högre lufttryck och flödeshastighet, överlägsen kompatibilitet, livsmedelsgodkännande från FDA.

Detta sprutpistolsystem är en lätt kolvsprutpistolkompressor med gravitationsmatning och dubbelverkande design. 3 olika avtagbara spraysatser ger varierande nivåer av spray och kontroll för en mängd olika applikationer. Den är perfekt för DIY-hantverk, bilgrafik, tillfälliga tatueringar, tårtdekorationer, konst, manikyr och mer.

-Mångsidiga tillbehör

-Uppgraderad vätskemunstyckesdesign

-Professionell kompressor

-FDA-certifierad säkerhet

-Vem som helst kan använda den

Huvuddrag:

-Kraftfull funktionalitet utan skrymmande storlek,
Miniluftpumpen är lätt och bärbar och kan placeras på eller under ett bord. Uppgraderade gummifötter läggs till i botten för att hjälpa enheten att köra mer stabilt och tyst.

-håll sval,
Den kraftfulla kompressorn är utrustad med två kylfläktar, vilket gör att den kan arbeta kontinuerligt under långa perioder utan att överhettas, vilket förlänger kompressorns livslängd.

- Roliga snacks och tårtdekorationer,
Spraypistolen av livsmedelskvalitet som testats av FDA kan användas för matdekoration av bakverk och brödprodukter. Obegränsad rolig bakning DIY-upplevelse.

- Flexibelt handtag,
Den är lätt och kompakt och har ett kompressormonterat handtag för enkel portabilitet. Den kan placeras på ett skrivbord eller under en arbetsbänk, lämplig för inomhus- eller utomhusbruk. Använd den var du än behöver den, så länge du behöver den.

- Olje- och vattenfilter,
Mini airbrush vattenavskiljare separerar vatten för att ge rena och torra resultat. Utmärkt för att förhindra projektskador och hålla din maskin presterande på bästa sätt.

- Dubbelverkande airbrush-penna,
Vår dubbelverkande airbrush har knoppar för att justera luft- och färgvolymen för att hjälpa dig att uppnå den exakta mängden du sprayar.

Produktspecifikationer:

Spänning: 220V

Effekt: 120W

Flöde: 18 - 23 l/min

Autostarttryck: 43 PSI +/- 10 %

Autostopptryck: 57 PSI +/- 10 %

Luftslangskontakt: 70,8 tum / 1,8 m 1/8 tum BSP

Produktmått: 14,56 x 6,69 x 12,59 tum / 37 x 17 x 32 cm

Nettovikt: 8,81 lbs/4 kg

Paket innehåll:

1 x kompressor

1 x anslutningsslang

1 x 2-i-1 sprutpistolhållare

1 x färgblandningshjul

2 x Rengöringsborsteset

1 x 0,3 mm Airbrush Kit

1 x 0,2 mm Airbrush Kit

1 x 0,8 mm Airbrush Kit

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-Mångsidiga tillbehör: Den levereras med (0,2 mm, 0,3 mm och 0,8 mm) tre utbytbara spray-luftborstar Inte bara kan detta professionella kit uppfylla alla dina behov av fina detaljer, det kan hantera nästan alla små ytmålningsuppgifter. Den är perfekt för modellmålning, smink, manikyr, graffitimålning, DIY-kläder, matmålning och mer.

-Uppgraderad vätskemunstyckesdesign: Det nya vätskemunstycket minskar effektivt risken för nålböjning och brott, vilket ger utmärkt finfördelningseffekt och exakt spraykontroll. Det finns också en pennhållare fäst vid kompressorn så att du kan placera sprutpistolen när du inte använder den.

-Professionell kompressor: Den högeffektiva luftkompressorn kan snabbt blåsa upp och fungera stabilt under lång tid. Utrustad med en justerbar tryckventil kan du enkelt kontrollera realtidstrycket. Produkten är också designad med ett bekvämt handtag på toppen av maskinen för enkel portabilitet och förflyttning.

-FDA-certifierad säkerhet: Denna airbrush-sats har klarat FDA-testrapporten på en livsmedelsprodukt för att bevisa att den är säker. Du kan säkert använda våra produkter för att spraya mat och ansikten, vilket hjälper dig att till fullo njuta av det roliga med förälder-barn-bakning/klotter. Det är också ett perfekt val för en omtänksam present till släktingar och vänner. Världen är din duk.

-Vem som helst kan använda: Detta vackra 120W multifunktionella airbrush-set är lämpligt för nybörjare, studenter och avancerade artister. Den är idealisk för de flesta airbrush-applikationer och kompatibel med de flesta typer av målning. Med vår unika detaljerade användarmanual behöver du inte oroa dig för att använda eller rengöra den. Ger verkligt felfria resultat som ser naturliga och sömlösa ut även för nybörjare!

Item nr. 635 582 396

Aantal keer bekeken 650

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

120W multifunktionell dubbelverkande airbrush-sats, högre lufttryck och flöde

SEK 2 039

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

232 beoordelingen

Lees recensies