Beschrijving

Vertaald door

Allt är i fint skick, knappt använt.

Alla hårtyper. Alla kompetensnivåer. För alla hårtyper.

Kraftfull, snabb torkning möter mångsidig multistyling. Med en enkel vridning växlar Shark FlexStyle mellan en kraftfull hårtork och en 5-i-1-stylingtång.
Omvandla din rutin. Flexa din stil.

Locka, platta, tillför volym, jämna ut och definiera med fem stylingtillbehör:

Locktänger med automatisk omslutning: Ändra hur du lockar. Coanda-Tekniken lindar upp, lockar och fixerar – på locktången som virar upp hår automatiskt med hjälp av luftkraft. Upplev magin när du placerar håret nära staven och enkelt skapar lockar på några sekunder. Locka dina lockar i båda riktningarna med hjälp av två locktillbehör för en smickrande finish som ramar in ansiktet. Bäst för rakt och vågigt hår.
Paddelborste: Platta medan du torkar för att påskynda på din rutin. Snabbare styling, mer tid att leva. En kombination av boar- och plastborst skapar ytterligare spänning i plattat hår och tillför glans – perfekt för eleganta, raka stilar. Bäst för rakt, vågigt, krulligt och lockigt hår.
Oval borste: Skapa spänst och öka volymen. En kombination av boar- och plastborst jämnar ut och reder ut frissighet samtidigt som ditt hår får en helt ny glans. Bäst för rakt, vågigt, krulligt och lockigt hår.
Styling-koncentrator: Skapa enkelt släta, snygga föningar med ett roterande munstycke för enkel styling oavsett vinkel. Bäst för rakt, vågigt, krulligt och lockigt hår.
Munstycke för lockdefiniering: Snabb torkning från rot till topp. Ändamålsenligt konstruerad för att lyfta och definiera dina lockar med utdragbara stift för att nå och lyfta rötterna.
Bäst för krulligt och lockigt hår.
Håll dina stylingverktyg organiserade med den medföljande förvaringslådan så att du kan ta det tillbehör du behöver på begäran.
Styla medan du torkar utan värmeskador
Glöm extrem värme – Shark FlexStyle mäter värmen 1 000 gånger per sekund och säkerställer konsekventa lufttemperaturer utan värmeskador.
Ingen extrem värme – torka och styla alla hårtyper skonsamt med tre värme- och luftströmsinställningar, vilket ger dig fullständig kontroll.

Snabbtorkande kraft
Kompromissa aldrig med kraft. Denna här eleganta hårtorken och multistylern må vara kompakt men kraftfull och ger snabbtorkande resultat – utan väntan. Perfekt för att påskynda din morgonrutin.
Föna torrt lite snabbt utan ett tillbehör i hårtorksläge för att snabbt få bort överflödig fukt från håret. Lägg därefter till ett luftstylingtillbehör för att få till den look du älskar.

Salongsresultat hemma
Få mer jämnhet och glans, mindre frissighet och flygiga hårstrån*.
Fixera stilen med Cool Shot-inställningen så att du ser och känner dig självsäker hela dagen.
Det finns en praktisk hårstylingguide i lådan full med tips, tricks och inspiration – så att du kan styla med självförtroende.

Ultralätt
Torka och styla som aldrig förut. Med sin vikt på strax under 700 gram är Shark FlexStyle ultralätt och bekväm att använda. Den kompakta utformningen gör den till det perfekta resesällskapet.
Vi vill gärna höra vad du tycker – ta en titt på recensioner av Shark FlexStyle luftstyling- och hårtorkningssystem nedan!

Item nr. 647 955 544

Aantal keer bekeken 31

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Shark FlexStyle 5-i-1 airstyler och hårtork

Stopt 21 okt 07:10

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 1 000

familybengtsson

Upplands Väsby, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 528 beoordelingen

Lees recensies