Beschrijving

Vertaald door

Pinnstol i lack varmgrå, material björk
Mått: B47*D50*H84. Sitthöjd 44 cm

Nypris: 4 495 kr
Reapriset gäller till och med 7/7-2024. Varan skickas därefter till vår outlet i Lammhult. Angivet pris gäller fram till dess.

Skick: Möbeln är ett utställningsexemplar och är i använt skick. Mindre repor och hack kan förekomma. Vi rekommenderar att varan granskas i butik innan köp.

Mer information: om du vill ha mer information så heter produkten Pinnstol och tillverkas av Norrgavel.

Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med kort eller PayPal. Om betalning inte skett inom fyra dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. Vänligen kontakta oss efter vunnen auktion. Du kan även som kund betala i butiken efter granskning av varan.

Upphämtning av vara:
Varan hämtas i vår butik i Nacka Forum. Vardagar 10:00-20:00, lördag 10:00-18:00, söndag 11:00-18:00. Varan är ej emballerad, hämtas i som visad i butik. Vänligen notera att betalning måste ha skett innan uthämtning. Du som köpare behöver vid upphämtning visa giltig identitetshandling. Observera att varan inte emballeras av säljaren, eventuellt emballage får köparen tillhandahålla.

Upphämtningsadress:
Norrgavelbutiken i Nacka
Nacka forum
Forumvägen 12, Entré K, plan 1.

Köpevillkor:
För oss är det givetvis viktigt att du kan leva med dina möbler från Norrgavel under en lång tid framöver. Du köper våra produkter i befintligt skick och vi rekommenderar dig att undersöka din möbel vid besök i butik. Reklamationer på uppenbara produktfel hanteras enligt gällande lag, dock kan reklamationer på specificerade avvikelser inte godkännas. Om du ångrar dig, har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt distanshandelslagen. Retur sker alltid på samma ställe där varan hämtades.

Kundtjänst:
Skicka gärna ett meddelande till oss via Tradera, så besvarar vi din fråga så snart vi bara kan.

Item nr. 636 835 459

Aantal keer bekeken 177

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Meer uit dezelfde actie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 24 jul 14:42

Butiksannons Norrgavel Nacka: Pinnstol i lack varmgrå

Prijs

SEK 2 247

Pick up in

NorrgavelVintageNacka

Nacka, Zweden

NorrgavelVintageNacka

Bedrijf

13 beoordelingen

Lees recensies