Beschrijving

Vertaald door

Nintendo Wii, Perfekt

Nitendo Wii med alle kabler, lader og en controller.

Det på billederne medfølger.

Sendes med BRING og skal hentes indenfor 7 dage.

Læs hele informationen, tak.

Fragt tillægges alle ordrer. Prisen på varen inkluderer en omkostning for pakkemateriale. Alle varer pakkes sikkert ind.

Betalingen skal ske straks, medmindre andet er aftalt. Betaler du ikke den vare du har “købt” eller budt på, vil du blive anmeldt (da det her sker ? gange der lægges en ordre og det er ikke OK). Husk at varen er købt brugt, med mindre andet står i annoncen.

Vi samlet fragt og håndterer indgående ordrer løbende. Sendes hurtigst muligt med BRING.

Fortrydelsesret

Ingen fortrydelsesret da der er tale om privat køb og derved ikke høre under EU købelov.

Traderas bud/køb er bindende i henhold til aftalen, dog er varerne også sat til salg på andre kanaler og der tages forbehold for at den kan være udsolgt og ordren annulleres fra sælgers side.

Tvist.

Hvis der er fejl eller mangler på varen, skal dette dokumenteres på video, som overføres med wetransfer. Det er desværre nødvendigt, da jeg indtil flere gange er blevet udsat for svindel i Sverige. Beklager på forhånd at det er sådan. Hvis der er påvist fejl og mangler på varen, sendes den retur via Traderas retursystem, da det er langt billigst for begge parter og pengene returneres via Tradera. Skriv gerne inden du begynder en tvist-sag.

Det er ikke nok at, du ikke kan lide den vare du modtager, da det er varen fra billederne du modtager og som er beskrevet i teksten.

Pakke ikke afhentet

Hvis du ikke afhenter din pakke, vil den blive returneret til os. Det samme gælder, hvis du har indtastet den forkerte adresse. Ønsker du at få den sendt ud igen, er du selv ansvarlig for en ny forsendelse, der er booket uden for Traderas system. Normalt dyrere. Hvis vi ikke kommer i kontakt med dig inden for 3 uger, vil varen/varerne vende tilbage til os, og vi kan sælge den igen.

Uafhentet pakke tæller ikke som fortrydelse. HUSK at en BRING pakke står hos pakkeudlevering i 7 dage.

Item nr. 648 250 913

Aantal keer bekeken 127

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Nintendo Wii

Stopt 15 nov 20:22

SEK 579

HenrikP1971

Esbjerg, Denemarken

4.7

HenrikP1971

Geverifieerd

93 beoordelingen

Lees recensies