Beschrijving

Vertaald door

Sprillans ny, endast uppackad och funktionstestad. Säljes p.g.a felköp ! Inköpt på Amazon.se den 31 juli med gällande garanti, Nypris 2,000 kr.

Se infotexten nedan...

Exceptionellt pris-prestandaförhållande tack vare hög sugeffekt på 220 l/min och kraftfulla 1500 W. Den robusta, kopparlindade elmotorn säkerställer långvarig användning. Inklusive kompressorset och spiralslang.
Utöver det är denna modell särskilt tyst och låg i vibrationer, men ändå helt pålitlig.[Mobil och mångsidig användning] Med sin låga vikt på 23,8 kg, sina två solida gummihjul med solida plastfälgar och ett gummerat handtag, möjliggör denna luftkompressor maximal mångsidighet och transporterbarhet. Med ett arbetstryck på 10 bar är kompressorn lämplig för många behov som uppstår i hemmet och verkstaden. De inbyggda manometrarna låter dig övervaka driftstrycket hela tiden.[Lågt underhåll]

Luftkompressorn har en oljefri design och är därför mycket underhållsfri. Den inbyggda tryckreduceraren möjliggör optimal kontroll av drifttrycket beroende på individuella krav. Den inbyggda avtappningspluggen gör det enkelt att tömma kondensvatten.[Praktisk] Tryckreduceraren på AREBOS luftkompressor justerar drifttrycket för optimerat arbete. Samtidigt underlättar de två snabbkopplingarna ett snabbt och enkelt byte av verktyg. Garanterat enkel installation på avsedd plats![13-delat kompressorset]: Det medföljande kompressorsetet består av 13 delar och är perfekt utrustat för alla typer av applikationer: 1x däcktrycksmätare – med gummerad manometer, bar/psi mätskala blåsventil, 1x blåspistol – för rengöring och torkning av ytor + 11 olika tillbehör (slang, jets, etc.) och 5 m spiralslang.

Summan på konto 3 dagar efter avslutad auktion. Endast avhämtning p.g.a vikt och storlek. Kan ev levereras i Malmö med omnejd efter betalning på konto.

Item nr. 648 189 059

Aantal keer bekeken 93

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

AREBOS Kompressor 2HP 50L

Stopt 30 okt 10:36

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 1 250

Pick up in

Bilmeck

Ystad, Zweden

5.0

Bilmeck

Geverifieerd

Top verkoper

507 beoordelingen

Lees recensies