Beschrijving

Vertaald door

SMT-S5140 är en elegant HDTV-mottagare för Viasasats sattelittjänster. Mottagaren är specialutvecklad för Visasat och dess tjänster som Viaplay och HDTV. Att se på film och sport med SMT-S5140 blir en helt ny upplevelse.

Skräddarsydd för Viasat

SMT-S5140 är en box som är skräddarsydd utifrån Viasats behov och specifikationer. Bland annat är den utrustad med Viaplay. Boxen är enkel, designad och bär på den senaste tekniken. Boxen innehåller en elektronisk programguide med sju dagars programinformation på alla kanaler vilket ger en lättöverskådlig blick av hela tv-dygnet. Med programguiden är det också möjligt att dela in program efter genre samt boka TV-program med en timerfunktion.

Full av finesser

SMT-S5140 är utrustad med en HDMI-utgång för bästa möjliga bildkvalitet och en optisk utgång för Dolby Digital 5.1 hemmabioljud. Med TV/AUX-scart ansluter du externa enheter som VHS- och DVD-spelare. Mottagaren har stöd för SatCR, två USB 2.0-ingångar och Ethernet-ingång . Du kan dessutom låsa kanaler för föräldrakontroll av programutbudet.

Fjärrkontroll saknad!

Item nr. 645 718 831

Aantal keer bekeken 16

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ma. 7 okt 18:35

HDTV-mottagare för Viasat

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 20

Eindigt in

mobwa55

Skärholmen, Zweden

5.0

mobwa55

Geverifieerd

Top verkoper

186 beoordelingen

Lees recensies